15 dkg őrölt diót leforrázol 4-5 evőkanál tejjel,
1 tasak tejszínes főző pudingot felfőzöl
3 dl tejben, de nem túl keményre.
Mindkettőt hagyod kihűlni, közben jó habosra keversz
25 dkg margarint
10-15 dkg porcukorral/ízlés szerint/ 1-2 evőkanál rummal
majd a krémbe kevered a diót és a pudingot
a margarinnal sokkal könnyebb a krém mint a sima vajas krém.
A megtisztított, csíkokra vágott húst serpenyőben, felforrósított olajon fehéredésig pirítjuk, majd hozzáadjuk a felcsíkozott gombát. Ízesítjük sóval, borssal, és addig pároljuk, a...
Elkészítési idő:1. Prvo iseci krompir na četvrtine (pekarski krompir) i isprži ga tako da ostane čvrst. Ostavi da se hladi. Jagnjetinu podeli na 2 parčeta od po 200 grama i stavi da se kuva do...
Elkészítési idő:A gombákat megmosom, majd a szárukat kitördelem, összevágom. A hagymát finomra aprítom, kevés olajon puhára párolom. Hozzáadom az apróra vágott gombaszárat, sózom, borsozom, majora...
Elkészítési idő: 1 óraA vajat a cukorral habosra keverjük. Egyenként beleütjük a tojásokat, mindegyikkel 1-1 percet keverve. Hozzáadjuk a többi anyagot és sima egynemű tésztává keverjük. A felmelegített...
Elkészítési idő: