15 dkg őrölt diót leforrázol 4-5 evőkanál tejjel,
1 tasak tejszínes főző pudingot felfőzöl
3 dl tejben, de nem túl keményre.
Mindkettőt hagyod kihűlni, közben jó habosra keversz
25 dkg margarint
10-15 dkg porcukorral/ízlés szerint/ 1-2 evőkanál rummal
majd a krémbe kevered a diót és a pudingot
a margarinnal sokkal könnyebb a krém mint a sima vajas krém.
Keverjük össze az almaecetet a vízzel, és adjuk hozzá a mustármagot. Hagyjuk ázni 2-3 napig. A mustármag magába szívja szinte az összes folyadékot. Ha vártunk 2-3 napot,vegyük e...
Elkészítési idő:A házi pita gyroshoz elkészítése nagyon könnyű és egyszer kell kipróbálni, utána mindig házilag készíti el az ember. Először is tegyünk a tejbe egy csipet cukrot, és futtassuk fe...
Elkészítési idő:Egy nagy tálban minden összetevőt keverjünk össze, az ecet kivételével. Csak akkor öntsük rá az almaecetet, ha egy olyan üvegedénybe átöntöttünk mindent, amelyben a gyógykészítmény...
Elkészítési idő: