Családireceptkönyv.hu

Diókrém


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


15 dkg őrölt diót leforrázol 4-5 evőkanál tejjel,
1 tasak tejszínes főző pudingot felfőzöl
3 dl tejben, de nem túl keményre.
Mindkettőt hagyod kihűlni, közben jó habosra keversz
25 dkg margarint
10-15 dkg porcukorral/ízlés szerint/ 1-2 evőkanál rummal

Elkészítés:


majd a krémbe kevered a diót és a pudingot
a margarinnal sokkal könnyebb a krém mint a sima vajas krém.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Diána
Cukkini parmezános tojásbundában
Cukkini parmezános tojásbundában

A pucolt cukkinit hasábokra vágjuk, és lisztben megforgatjuk. A két tojást gépi habverővel egyben habbá verjük, a lisztet (benne a só, bors, fűszerek) lazán hozzáforgatjuk, majd a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar A sertés részei
A sertés részei

A bontás után maradó kisebb húsrészeket lebőrözik, a bőrök egy része abálásra kerül és a hurka vagy a disznósajt alapanyaga lesz. A lebőrözött szalonnát felkockázva kisütik, a kise...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Zellerchips (Stahl)
Zellerchips (Stahl)

A zellert meghámozzuk, feldaraboljuk, és éles késsel 2 mm vékony szeletekre vágjuk. A sütéshez 5 cm-es rétegben olajat forrósítunk 180 fokra egy nagy lábosban. Az olaj hőmérséklet...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Babos oldalas
Babos oldalas

Előző este átválogatjuk, és beáztatjuk hideg vízbe a babot, egy másik tálban pedig a füstölt húst. Másnap fél órára hideg vízbe teszünk egy Római tálat, fedelével együtt. A zölds...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk