6 ostyalap,
50 dkg cukor,
20 dkg margarin,
1 tubus sűrített tej(170gr),
15 dkg dió.....
A cukrot felolvasztjuk,hozzákeverjük a margarint és a sűrített tejet.Lassú tűznél felfőzzük,majd belekeverjük a diót is.Az ostyalapokat megkenem ezzel a krémmel,a diókat egyenletesen próbáltam elrendezni a krémmel az ostya egész felületén( mert nagyobb darabokban hagytam) Nehezékkel pár órára lenyomatjuk.
Az almákat meghámozzuk, majd lereszeljük. Hozzákeverjük a zabpelyhet, hogy beszívja az alma levét. Hozzákeverjük a durvára vágott diót, az aszalt gyümölcsöt, a lekvárt és a mézet....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszegyúrjuk a tészta hozzávalóit. Ha ragadna, tegyünk még hozzá egy kis darált magot. Hűtőbe tegyük egy órácskára pihenni, majd porcukrozott deszkán nyújthatjuk kb 1/2 cm vastagr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vaníliás pudingport 4 dl tejjel és 3 evőkanál cukorral felfőzzük, majd hűlni hagyjuk. Az epres pudingport szintén 4 dl tejjel és 3 evőkanál cukorral felfőzzük, hagyjuk kihűlni....
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű