2 tojás ,
2 kanál cukor ,
2 púpos ek liszt ,
2 kanál víz,
1/2 cs sütőpor ,
ebből piskótát készítesz a torta formába !!
Sárga krém :
2 cs vaníliás puding , 6 dl tej , 2 tojás sárgája , 5 dkg margarin , 5 ek cukor ,
ezt kikevered és felfőzöd . A tojás fehérjét felvered és a félig kihült krémhez kevered , a piskótára kened. 1/2 liter tejszínt , 2 habfixálóval felversz és a krémre kened !
Leveles tésztából , a torta forma nagyságát kivágod , felszeled nyersen és sütőpapíron kisütöd , ha kihűlt az alját csokiba mártod , hagyod még megszilárdul és tortadísszel díszíted , féloldalasan a hab tetejére rakod !
1. A tésztához a tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét a cukor felével habbá verjük, a sárgáját a maradék cukorral kihabosítjuk. A két habot összekeverjük, végül beleforgatjuk a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A sütőt melegítsük elő 180 C-ra, és egy 18 cm átmérőjű csatos tortaforma aljába csíptessünk szilikonos sütőpapírt. 2. A vajat a kristálycukorral, a citromhéjjal, és a vaníliás...
Elkészítési idő: 1-1.5 óra Nehézség: KözepesEgy tálban összekeverjük a paprikás-chilis sajtkrémet, a tejfölt, sót, borsot, a felkockázott paprikát, a lecsöpögtetett ananász konzervet és az uborkasalátát (uborkát). 8 db keny...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMegsütjük a piskótát tojásból, lisztből cukorből és sütőporból. Amíg sül a piskóta, addig villával összetörjük a túrót, beleteszünk kb. 10 szem epret, ezt is összetörjük...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyű