6 db tojás,
2 pohár joghurt,
1 ½ joghurtos pohár olaj,
1 ½ pohár cukor,
5 pohár liszt,
1 cs. sütőpor,
1 cs vaníliás cukor,
csipet só,
25 dkg meggy. Elkészítés
A tojásokat a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk az olajat, a joghurtot, sütőport, vaníliás cukrot csipet sót, és végül az öt pohár lisztet.
Jól elkeverjük és a zsírozott lisztezett közepes méretű tepsiben öntjük, a tetejét a lisztbe forgatott meggyel megszórjuk 15-17 perc alatt megsütjük. Tű próbával ellenőrizzük.
A meggyet azért forgatjuk lisztbe hogy ne üljenek le a tepsi aljára.
Tálalva
1. A kekszet ledaráljuk, összegyúrjuk a krémsajttal és a masszából golyókat formálunk. 2. A fehér csokit megolvasztjuk és bevonjuk vele a gombócokat.
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűPalacsintatészta A palacsintatészta hozzávalóit összekeverjük, ha csomós lett, akkor egy szűrőn átszűrjük és a csomókat átnyomkodjuk rajta, hogy szép sima tésztát kapjunk. A tészt...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: NehézA tojást a vajjal kikeverjük, hozzáadjuk a tej felét, a cukrot és a kakaót. És végül a lisztet, sütőport és a tej másik felét.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kristálycukrot és a vizet felfőzzük, majd a tejport és a 20 dkg kókuszreszeléket összekeverjük. Amikor forr a víz, levesszük a tűzhelyről és folyamatos keverés mellett hozzáadjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű