40 g kókuszreszelék
60 g kókuszliszt
4 g konjak liszt
2 g szódabikarbóna
40 g DW (édesítő)
4 ek kókuszolaj (20 g)
2,5 dl víz
3 egész tojás
Hozzávalókat összekeverjük, tálba öntjük és 190 fokon 45-50 perc alatt készre sütjük.
Lehet bele tenni gyümölcsöt. (meggy, szilva, eper, barack vagy diót is)
A gesztenyét, kekszet, cukrot, rumot a tejjel összedolgozzuk és egy kapcsos tortaforma (26 cm-es) aljába nyomkodjuk. A pudingokat a cukorral, tejben sűrűre főzzük. Ha langyosra h...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Tepsi alját ( 30*22cm ) kirakjuk a keksszel és a következő krémet tesszük rá: a pudingport, a zselatint, a tojások sárgáját, a cukrot, a lisztet egy kevés tejjel csomómentesre k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztaalap elkészítése: aprítógép segítségével dolgozzuk jó alaposan össze az őrölt mandulát, a diót és a datolyát. Néhány perc elteltével a keveréknek morzsás tésztaállagúnak ke...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűAz olvasztott vajba tesszük a citromhéjat a vanilia kivonatot és egyesével hozzáadjuk a tojásokat, habverővel elkeverjük. Ezt a masszát ráöntjük a kimért cukorra és habosra keverjü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű