1. A padlizsánokat (3 db) hosszában félbe vágjuk, kanállal óvatosan kibelezzük.Húsát apró kockákra vágjuk.
2. Fél kiló gombát apróra vágunk, fokhagymás olajon megpároljuk a padlizsán húsával együtt. Sóval, borssal, apróra vágott petrezselyemmel ízesítjük.
3. Amikor már majdnem megfőtt a töltelék, hozzákeverünk 2 tojást és egy apróra tépkedett zsemlét. A tölteléket belekanalazzuk a kivájt padlizsánokba és sajtot szórunk rá.
4. Előmelegített sütőben kb. fél óra alatt kipirítjuk.
Egy közepes keverő tálba, az avokádó belsejét kikaparjuk egy zöld citrom levét.. Keverjük össze a felaprított paradicsomot, koriander, fokhagyma, só és chili por. Vágott hagymát...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA padlizsánokat félbevágjuk, és előmelegített sütőben megsütjük kb. 30-40 perc alatt. Kivesszük a sütőből, várunk, míg hűl, és kikaparjuk, majd félretesszük. Egy serpenyőben a kók...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csicseriborsót beáztatjuk egy éjszakára, másnap lecsöpögtetjük, aprítógépben finomra daráljuk. Hozzáadjuk a tojást, az apróra vágott vöröshagymát, fokhagymát, fűszereket, jól ös...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés ideje: Elkészítés: 15 perc, főzés: 25 perc, sütés: 25 perc Elkészítés: A krumplikat alaposan mosd meg, majd tedd enyhén sós, bő vízbe, és főzd meg 20-25 perc alat...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű