1. A padlizsánokat (3 db) hosszában félbe vágjuk, kanállal óvatosan kibelezzük.Húsát apró kockákra vágjuk.
2. Fél kiló gombát apróra vágunk, fokhagymás olajon megpároljuk a padlizsán húsával együtt. Sóval, borssal, apróra vágott petrezselyemmel ízesítjük.
3. Amikor már majdnem megfőtt a töltelék, hozzákeverünk 2 tojást és egy apróra tépkedett zsemlét. A tölteléket belekanalazzuk a kivájt padlizsánokba és sajtot szórunk rá.
4. Előmelegített sütőben kb. fél óra alatt kipirítjuk.
Hámozd meg és reszeld le a cukkiniket. Amennyi vizet csak lehet, csöpögtess le a cukkiniről. Ha minden víz kijött a cukkiniből, keverd össze tojással, sóval, fűszerekkel és két ka...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lencsét megmostam, 3 óráig bő vízbe áztattam. Alaposan lecsepegtettem, majd késes aprítóba tettem és a fokhagymával, petrezselyemmel együtt összeaprítottam. Nem baj, ha kicsit da...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukkinit alaposan megmossuk, az elejét és a végét levágjuk. Hosszában először ketté- majd a feleket még háromfelé vágjuk, majd keresztben közepesen apró kockákra vágjuk. A fel...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KözepesCsak alá kell a szaftot megcsinálni és közben 10-15 percenként átlocsolni.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű