- 50 dkg darált hús
- 2 szelet szikkadt kenyér
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 tk őrölt pirospaprika
- 1 tojás
- só, bors
- zsemlemorzsa
A hozzávalókat alaposan összegyúrjuk, majd kisebb vagy nagyobb gombócokat formálunk és zsemlemorzsába forgatjuk. Forró olajba tesszük a fasírtgolyókat és kisütjük.
A zsíron az apróra vágott hagymát megdinszteljük, majd hozzáadjuk a kockákra vágott húst, a feldarabolt paradicsomot, a fokhagymát, és az apróra vágott paprikákat. Őrölt papriká...
Elkészítési idő:A hagymát felkarikázzuk. Elővesszük kedvenc tepsinket, kiolajozzuk, majd beletesszük a hagymakarikákat. A tarjaszeleteket kiveregetjük, sózzuk, meghintjük köménymaggal, pirospa...
Elkészítési idő:Sertéscombot (1 kg) használtam, amit kétszer ledaráltam, egy fej vöröshagymával és 4 cikk fokhagymával együtt. A húst fűszereztem sóval, borssal, fűszerpaprikával, őrölt köménnyel...
Elkészítési idő: