Családireceptkönyv.hu

Sült tarja


Írta:

Elk. idő: 1 óra
Adag: 4
Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


- sertéstarja v. hús
- só
- bors
- 2 gerezd zúzott fokhagyma
- vöröshagyma
- gomba
- tejföl
- reszelt sajt
- pirospaprika
- tojás
- olívaolaj

Elkészítés:


A tarját besózzuk, majd kizsírozott tepsibe tesszük. 1 kg gombát hagymával a hús köré rakjuk, mintegy falat képezve. Sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk tejföllel, majd megszórjuk reszelt sajttal, csak a ragut. A húsokat fóliával betakarjuk és a sütőben majdnem készre sütjük. Amikor majdnem megsült, a fóliát levesszük és egy-egy tojást ütünk rá, amit pirospaprikával megszórunk és így készre sütjük.

Trükkök, tippek, praktikák:


Aki nem szereti a gombát, készítse el hagymás csirkemájjal. Azzal építsen falat a hús köré.

Sült tarja

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Fasírt másképp
Fasírt másképp

A bacon kivételével a hozzávalókat összedolgozzuk. Fasírtot formázunk és a félbevágott beconnel körbetekerjük. Sütő papírral bélelt tepsibe tesszük , és 180 fokon légkeverős sütőbe...

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Pokoli ragu
Pokoli ragu

Az aprora vagott hust (en altalaban pulykat hasznalok, de az eredeti recept szerint serte's megy bele) forro olajon atsutom. Hozzaadom a hagymat, sozom, borsozom. Raszorom a pirosp...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Vörösboros malacpörkölt
Vörösboros malacpörkölt

A húst a csontjával együtt kis kockákra vágjuk. a finomra vágott vöröshagymát a felhevített olajon sárgára fonnyasztjuk, és a tűzről levéve belekeverjük a pirospaprikát. Ráöntünk 2...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk