-
tésztát a csipet sóval feltesszük főzni. Ahogy a leírás a tésztán úgy főzzük meg azt. Amíg ez fő addig a darát is elkészítjük. 2 Az olajon megpirítjuk a búzadarát, állandó keverg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát sós vízben kifőzzük. Egy nagyobb serpenyőben melegítsük fel az olajat, és szórjuk bele a búzadarát. Jó alaposan keverjük át, hogy az összes búzadara szem magába szívja a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát a csomagoláson található előírás szerint lobogó, forró sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük és egy nagyobb tálba tesszük. Az uborkát, hagymát, paprikát megmossuk és az an...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA meleg vizet, mézet és az élesztőt összekeverjük. Futtatni nem kell. Hozzáadjuk a 60 dkg lisztet, szép sima tésztát gyúrunk belőle, ami se kemény, se lágy ne legyen. Keleszteni...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű