- 60 dkg sertés darált hús
- 25 dkg rizs
- 1 darab tojás
- 1 kk paprika
- 1 gerezd fokhagyma
- só, vegeta
- 1 kisebb vöröshagyma
- 1 kis fejeskáposzta
- 1 nagy fej vöröshagyma
A hozzávalókat összedolgozzuk, majd gombócokat csinálunk. A fejes káposztát csíkokra vágjuk. A vöröshagymát fölvágjuk és megdinszteljük, adunk hozzá pirospaprikát. Ezután belerakjuk a káposztát és a gombócokat, majd fölöntjük vízzel és beledobunk kettő pörköltkockát és ízesítjük tovább ha szükséges. Fedő alatt takarékon főzzük.
A fa pálcákat vízbe áztassuk be, hogy ne szárazon kerüljenek a sütőbe. A sertéscombot kockázzuk fel kb 3*3 cm-es kockákra, majd fűszerezzük ízlésünk szerint sóval, borssal, fűszer...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMossa meg a húst, pat száraz, szabadon, igény inak és a kocka. Hámozzuk meg és aprítsuk hagymát és a fokhagymát. Burgonya, petrezselyem és sárgarépa héja, tiszta póréhagyma és vágj...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesA zöldségeket alaposan megtisztítjuk. A sárgarépát és a pritamin paprikát apró kockára vágjuk, majd a répát a zöldborsóval sós vízben éppen roppanósra főzzük. Leszűrjük, hagyjuk le...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű