Hagyma, kakukkfű, hús, bazsalikom, oregánó, tárkony, bors, só, borókabogyó.
Gomba, borsó, citrom, vaj, tojás, liszt, tejföl, tejszín
Vöröshagymán lepirítom a húst. Kakukkfű, bazsalikom, oregánó, tárkony, bors, só, borókabogyó. Felengedni vízzel. Gomba, borsó, negyed citrom. Vajgaluska (vaj, tojás, liszt). Tejföl, tejszín felesben beleengedni.
Az apróra vágott hagymát kevés olajon vagy zsíron a kockára vágott sárgarépával és burgonyával együtt megdinszteljük, majd hozzátesszük a kb., 1 cm vastagságú csíkokra szelt káposz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűNagyon egysuerű . Az apróra vágott kis fej hagymát fel teszem kevés olajon dinsztelni,fél időnél zeszek rá kb.-egy vagy két késhegynyi száritott tárkonyt azzal is piritom mert igy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz apróra vágott hagymát olajon megdinszteljük, és rátesszük a kockára vágott húst. Kis ideig együtt pirítjuk, majd hozzáadjuk a karikára vágott sárga- és fehérrépát, sózzuk, borso...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTávolítsd el a karfiol leveleit, a szár kemény héját, majd mosd meg és szeleted egyforma darabokra. Néhány szebb, kisebb darabot tegyél félre vízben, erre a majd a díszítéshez lesz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű