80 % az ecet,
15 % konyhasó
5 % mosogatószer.
Kever,oldódás után kiporlaszt,eső ne essen pár napig.
Elkészítése: A maradék krumplipürét először kikeverem a liszttel, sütőporral. Az egész tojást enyhén felverem. Ezt is jól beledolgozom a krumplis masszába. Végül a lereszelt sajt i...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat meghámozzuk (paradicsomot nem kell), robotgéppel adagonként összevágjuk, vagy húsdarálón ledaráljuk. Egy nagy tálban 1 kg sóval jól elkeverjük, és 24 órát állni hagy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 kg pulykamell, 4 ek liszt, 4 tojàs fehèrje, 3 dl tej, só, bors, kevés szerecsendió, 6 gerezd fokhagyma, 1 fej vöröshagyma. Mindezt pèpesre turmixolni,alufóliába csomagolni szalon...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz10 evőkanálnyi étkezési keményítőt feloldottam kevés vízben, besűrítettem a forrásban lévő anyagot a fazékban, majd annyi vízzel hígítottam, míg el nem értem a kívánt állagot....
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes