2 evőkanál dijoni magos mustár
2-3 evőkanál méz
0,5 dl balzsamecet
1 dl olívaolaj
frissen őrölt feketebors
A hozzávalókat összekeverjük. Sertéshús, vadhúsok pácolásához használhatjuk
1. Előmelegítjük a sütőt 175 fokra. A megmosott cukkiniket hosszában elvágjuk és kikaparjuk a belsejüket egy kanállal. Az aljukból levágunk hosszában egy vékony csíkot, ezzel stabi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA --- felettieket összedaráljuk, lehetőleg húsdarálón, majd hozzáadunk mindent, a tojáshabot csak a végén Kanalanként forró olajba szaggatjuk.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz édesburgonyákat megmossuk,villával beszurkáljuk,alufóliába csomagoljuk és sütőben addig sütjük,míg meg nem puhul. Addig elkészítjük a tölteléket darált húsból és a zöldségekből...
Elkészítési idő: 1óra Nehézség: KönnyűEgy nagy keverőtálba tesszük a megsütött csirkemelleket, rá pedig jöhet a szósz. Hozzákanalazzuk a görög joghurtot és a majonézt; bele felkockázott avokádó és lilahagyma; összezúzo...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz