Családireceptkönyv.hu

Húspác-Balzsamecetes-mustáros grillpác


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2 evőkanál dijoni magos mustár
2-3 evőkanál méz
0,5 dl balzsamecet
1 dl olívaolaj
frissen őrölt feketebors

Elkészítés:


A hozzávalókat összekeverjük. Sertéshús, vadhúsok pácolásához használhatjuk

Húspác-Balzsamecetes-mustáros grillpác

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Niki
Francia hagymakarika
Francia hagymakarika

A hagymákat pucold meg, majd 1 cm vastag szeletekre karikázd fel. Szedd szét a karikákat. Egy tálban keverd össze a lisztet, sütőport, sót tojást és az olajat és a sört. Keve...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Gyöngyi
Csokimáz egy cukrásztól
Csokimáz egy cukrásztól

A hozzávalókat folyamatos kavargatás mellett felfőzzük, majd levesszük a tűzről, de nem hagyjuk teljesen kihűlni. Amikor még langyos, belekeverünk 3 evőkanál olajat + pár csepp ece...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tojással töltött sajtos sült krumpli
Tojással töltött sajtos sült krumpli

A héjában megfőtt burgonyából vágjunk le egy szeletnyit, hosszanti irányban. Kanállal óvatosan kaparjuk ki a belsejét úgy, hogy maradjon egy kb. fél cm-es kérge a burgonyának. A...

Elkészítési idő: 50 perc
Nehézség: Könnyű
share
Krumplis prósza
Krumplis prósza

Az újkrumplit megtisztítjuk és karikákra szeleteljük,enyhén besózzuk,a tojásból,lisztből és a tejből,kefirből vagy aludt tejből,2 teáskanál sóval, sűrű palacsinta tésztát készítünk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk