menu

Családireceptkönyv.hu

Húspác-Balzsamecetes-mustáros grillpác


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2 evőkanál dijoni magos mustár
2-3 evőkanál méz
0,5 dl balzsamecet
1 dl olívaolaj
frissen őrölt feketebors

Elkészítés:


A hozzávalókat összekeverjük. Sertéshús, vadhúsok pácolásához használhatjuk

Húspác-Balzsamecetes-mustáros grillpác

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Domonkos
Töltött cukkini
Töltött cukkini

1. Előmelegítjük a sütőt 175 fokra. A megmosott cukkiniket hosszában elvágjuk és kikaparjuk a belsejüket egy kanállal. Az aljukból levágunk hosszában egy vékony csíkot, ezzel stabi...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Mici Korcz
Májfasirozott
Májfasirozott

A --- felettieket összedaráljuk, lehetőleg húsdarálón, majd hozzáadunk mindent, a tojáshabot csak a végén Kanalanként forró olajba szaggatjuk.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Gelu Dóra
Darált hússal és zöldségekkel töltött édesburgonya
Darált hússal és zöldségekkel töltött édesburgonya

Az édesburgonyákat megmossuk,villával beszurkáljuk,alufóliába csomagoljuk és sütőben addig sütjük,míg meg nem puhul. Addig elkészítjük a tölteléket darált húsból és a zöldségekből...

Elkészítési idő: 1óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Avokádós csirke tortilla
Avokádós csirke tortilla

Egy nagy keverőtálba tesszük a megsütött csirkemelleket, rá pedig jöhet a szósz. Hozzákanalazzuk a görög joghurtot és a majonézt; bele felkockázott avokádó és lilahagyma; összezúzo...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk