Családireceptkönyv.hu

Müzliszelet,Anitáé


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


5 dkg aszalt vörös áfonya
5 dkg Yungas hántolt földimandula panír
7 dkg kókuszliszt
2 dkg lenmag
2 dkg szezámmag
5 evőkanál pürésített alma

továbbá:
2 dkg tej- és cukormentes étcsokoládé

Elkészítés:


Az áfonyát és a földimandula panírt késes aprítóban finomabb szemcséjűre dolgozzuk. Hozzáadjuk a többi anyagot. Összegyúrjuk. 12 x 20 centis szilikon forma aljába nyomkodjuk, majd 1-2 órára hűtőszekrénybe tesszük szikkadni. 6 csíkra vágjuk, végül meglocsoljuk olvasztott csokoládéval.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Sacko
Tejszínes kókuszos sütemény
Tejszínes kókuszos sütemény

A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját a porcukorral habosra keverjük. A fehérjét felverjük kemény habbá. Sütőporral kevert lisztet beleszitáljuk a cukros-tojássárgába s jól összek...

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Sütésnélkül
Sütésnélkül

Sütőpapírkoronggal béleljük a tortaforma alját, így könnyen tálra tudjuk majd csúsztatni a kész tortát. Megdaráljuk a zabkekszet, összekeverjük az olvasztott vajjal és egyenletesen...

Elkészítési idő: fél óra+5 hűtés
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Narancsos fahéjas kardamomos csiga
Narancsos fahéjas kardamomos csiga

Az élesztőt felfuttatjuk kb. egy deci cukros tejben. Közben a lisztet beleszitáljuk egy tálba, hozzáadjuk a sót, cukrot, kardamomot, narancshéjat és összekeverjük. Ezután hozzáadju...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Almás palacsinta
Almás palacsinta

a palacsitához mindent összekeverünk kicsit sürübb legyen mint amit megszoktunk a vékony palacsintánál az almákat megpucoljuk a magházát eltávolitjuk vékony karikákat vágunk...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk