5 dkg aszalt vörös áfonya
5 dkg Yungas hántolt földimandula panír
7 dkg kókuszliszt
2 dkg lenmag
2 dkg szezámmag
5 evőkanál pürésített alma
továbbá:
2 dkg tej- és cukormentes étcsokoládé
Az áfonyát és a földimandula panírt késes aprítóban finomabb szemcséjűre dolgozzuk. Hozzáadjuk a többi anyagot. Összegyúrjuk. 12 x 20 centis szilikon forma aljába nyomkodjuk, majd 1-2 órára hűtőszekrénybe tesszük szikkadni. 6 csíkra vágjuk, végül meglocsoljuk olvasztott csokoládéval.
1. 10 dkg vajat megolvasztunk, és 5 banánt felkarikázunk. 2. 2 dkg vajban megpuhítjuk a banánokat, a citromlével, az olvasztott vajjal és a cukorral összekeverve pürésítjük, ma...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz25 dkg margarin, 40 dkg porcukorral kikeverni, 6 k tejföl, 2 cs vaníliás cukor, 1 citrom reszelt héja, pici citrom leve, mehet hozzá, most mehet bele az 1 kg túró. 6 k zselatint 3...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit összekeverjük és egy tálcán vagy kb 20*30 cm-es tepsiben egyenletesen eloszlatjuk. A túrót egy villával áttörjük, majd hozzáadjuk a porcukrot, a vaníliás cu...
Elkészítési idő: 40perc Nehézség: KözepesA lisztet egy tálba szitáljuk, hozzákeverjük a sütőport, a sót, a sajtot és a köménymagot. Az enyhén felvert tojást elkeverjük a tejjel és hozzáöntjük a lisztes egyvel...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: Könnyű