1 ek zsir
2 tojassargaja
1 pupos ek szezammagliszt,
2 pupozott ek atdaralt kokuszzacc(/kokuszreszelek-de azzal lehet kokuszos ize lesz...)
2 nagyon pupos ek tapioka(vagy mas kemenyito).
Fel tk so,
esetleg feherbors
1 ek mustar(alnaturat hasznalok a dm-bol,cukormentes es finom).
2-3 dl kokusztej(hazi hig de lehet viz is)+
2-4 dl viz,a fozes vegeig kiderul.
Ha forr kesz is van de ne legyen folyos inkabb picit gumiszeru,"osszetarto".
Ez a legjobb amit eddig csinaltam.
Tojassargaja nelkul lehet hogy tobb tapioka kell(vagy mas kemenyito)vagy esetleg 2 ek orolt lenmag vagy 1-2 tk utifumaghej mehet helyette.
Kb.7-8 dl lesz,2 kis jenai edeny kajara vaaaastagon jut vagy egy nagy tepsi kajara.
Karfiolsajt is suepen rasul azt akkor rakom ra(ha rakok)ha mar fedo nelkul sutom es picit kezd pirulni,kb.20 perccel sutes vege elott.
A csirkemellet felszeleteltem, sóztam, borsoztam, bazsalikommal megszórtam, fokhagymát reszeltem rá. Fél órát hagytam állni és olajon egy serpenyőben kisütöttem. Az olajból, lisztb...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KözepesHozzávalókat összefőzni.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kimért hozzávalókat keverd össze egy magas falú (szószos) edénybe és kezd el forralni. Használd a grill oldalégőjét ehhez a pár perces művelethez, hogy elkészülte után rögtön fe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojássárgáját sóval,cukorral,mustárral ,hagymával és tejföllel jól össze kavarjuk. Utána hozzá adjuk lassan az olajat. Be tesszük a hűtőbe.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű