1;darált dió,mandulaliszt,kókuszreszelék(apró),datolya
2;2 banán
10 dkg kesudió
5dkg kókuszzsír
áztatott aprított datolya
sok kakaópor
1 ek útifűmaghéj
mandulaliszt
3;kb.12 dkg kesudió,
100 ml víz
kevés kókuszzsír
friss citromlé
Tetejére szeletelt mandula/kesudió mehet
Az alsó réteg darált dió, mandulaliszt, némi aprószemű kókuszreszelék, és áztatott-kinyomkodott datolya. A középső réteg 2 érett banán, kb 10 dkg kesudió, olyan 50 g folyékony kókuszzsír, mandulaliszt, áztatott datolya és soooook holland kakaópor. A teteje pedig kb 12 dkg kesudió, 100 ml víz, kevés kókuszzsír és frissen facsart citromlé homogénre turmixolva.a középső rétegbe 1 ek. útifű maghéj is került
A sütőt melegítsd elő 170 fokra. A tésztához a hozzávalókat alaposan keverd össze, majd simítsd kb. 20-22 cm átmérőjű sütőtálba. A sajttorta töltelékéhez a mascarponét a cukorra...
Elkészítési idő:A lisztet egy tálba mérjük, hozzáadjuk a sütőport, sót, fahéjat, szegfűszeget, szerecsendiót, és az apróra vágott csokoládét. Összekeverjük. A tojásokat összekeverjük a kristály,...
Elkészítési idő: 65 percA tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet. Egy 40*30 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral. A massza 1/3-át a tepsire simítjuk, majd el...
Elkészítési idő: