1;darált dió,mandulaliszt,kókuszreszelék(apró),datolya
2;2 banán
10 dkg kesudió
5dkg kókuszzsír
áztatott aprított datolya
sok kakaópor
1 ek útifűmaghéj
mandulaliszt
3;kb.12 dkg kesudió,
100 ml víz
kevés kókuszzsír
friss citromlé
Tetejére szeletelt mandula/kesudió mehet
Az alsó réteg darált dió, mandulaliszt, némi aprószemű kókuszreszelék, és áztatott-kinyomkodott datolya. A középső réteg 2 érett banán, kb 10 dkg kesudió, olyan 50 g folyékony kókuszzsír, mandulaliszt, áztatott datolya és soooook holland kakaópor. A teteje pedig kb 12 dkg kesudió, 100 ml víz, kevés kókuszzsír és frissen facsart citromlé homogénre turmixolva.a középső rétegbe 1 ek. útifű maghéj is került
Először a tortalapokat készítjük el, hogy a kihűlt, kettévágott lapokat a frissen elkészült, langyos krémmel tudjuk megtölteni. A sütőt 180°C-ra előmelegítjük. A csokis tortalapho...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 A piskótához összeolvasztjuk a vajat/ margarint és a csokoládét (ne legyen túl meleg). A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük a cukorral, majd hozzákeverjü...
Elkészítési idő: 80 perc Nehézség: NehézA diógrillázshoz a cukrot egy nagy serpenyőbe szórjuk, közepesen erős tűzre tesszük. A serpenyőt körkörös mozdulatokkal rázogatva a cukrot egyenletesen szétterítjük, és aranysárgár...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz180 fokra kapcsoljuk a sütőt. Sütőpapírral béleljük a 26 cm átmérőjű kapcsos tortaforma alját. Kemény habbá verjük a tojásfehérjét, fokozatosan hozzáadjuk a cukrot, ezzel is tov...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű