10 dkg Yungas őrölt hántolt földimandula liszt
5 dkg Yungas finoman őrölt manióka liszt
fél teáskanál szódabikarbóna
1 vaníliarúd kikapart magjai
2 dkg méz
5 dkg folyékony kókuszolaj
5 dkg pürésített banán
csipet só
továbbá:
kevés Yungas finoman őrölt manióka liszt
A keksz hozzávalóit egyneműre keverjük. 20 percre hűtőszekrénybe tesszük. A tésztát kevés manióka liszttel megszórt szilikonlapra tesszük. A tetejét is meghintjük, majd 3 mm vékonyra nyújtjuk. Pizzavágóval tetszőleges méretűre és formájúra vágjuk. Nem kell szétrakosgatni, maradhat egyben, A szilikonlappal együtt sütőlemezre húzzuk, majd 150 fokra előmelegített sütőben 15-17 perc alatt megsütjük. Ha nagyon szeretnénk kiszárítani, akkor a sütőből kivéve hagyjuk langyosra hűlni. A vágás mentén tördeljük szét. Fordítsuk meg és tegyük vissza a már elzárt, de még langyos sütőbe, és hagyjuk ott kihűlni.
1. A tésztához 2,5 dkg vajat/margarint elmorzsolunk a liszttel és a sóval. A tejet meglangyosítjuk a porcukorral, felfuttatjuk benne a morzsolt élesztőt, majd beletesszük a tojássá...
Elkészítési idő: 50 PERC + A TÉSKelttésztát dagasztunk. Ha megkelt 4 részre osztjuk a tálban.1 részt kiemelsz, kézzel még elfelezzük, kinyújtjuk pizza formára és méretre, mindkettőt. Egyik lapot megkenjük a most...
Elkészítési idő: 2 órakelt stb kelt stb
Elkészítési idő: