hús - fél kg hús/csont/2 cs comb (3-4 l-es edényhez)
+ víz + 1 hagyma --> fő
Amikor felhabzik, a habot leszedjük. Jön bele a só, bors, paprika.
1 órát főzzük, jön bele a zöldség (2-3 srépa, petrezselyem, karalábé zeller, fél paradicsom, fél paprika)
Készre főzzük.
1. A zöldségeket kisebb-nagyobb darabokra vágjuk. A kókuszzsírt megolvasztjuk belerakjuk a zöldségeket és az apróra metélt zeller- és petrezselyemzöldet. Pár percig dunsztoljuk. Ut...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: Könnyű1. A hagymát és a fokhagymát meghámozzuk, a hagymát finomra aprítjuk. A sárgarépát, a szárzellert, a gombát és a zöldbabot megtisztítjuk, a répát és a zellert felkarikázzuk, a gomb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA brokkolit szedjük rózsákra, a vöröshagymával és a fokhagymával együtt tegyük fel főni annyi vízben amennyi bőven ellepi. Sózzuk, borsozzuk, főzzük puhára. Vegyük le a tűzről,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket megtisztítom, apró kockákra, karikákra vagy hasábra vágom. Kevés zsiradékon megdinsztelem a zöldségeket, majd bő lével felöntöm. A legfinomabb hús vagy csont alaplébő...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű