hús - fél kg hús/csont/2 cs comb (3-4 l-es edényhez)
+ víz + 1 hagyma --> fő
Amikor felhabzik, a habot leszedjük. Jön bele a só, bors, paprika.
1 órát főzzük, jön bele a zöldség (2-3 srépa, petrezselyem, karalábé zeller, fél paradicsom, fél paprika)
Készre főzzük.
Tisztítsd meg a zellert, a répákat és a vöröshagymát, majd vágd kis darabokra. Forrósíts kevés olajat, és kevergetve pirítsd meg rajta a zöldségeket. Öntsd fel egy-másfél liter v...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLeves A vöröshagymát apró kockákra vágjuk, és a felhevített olajon üvegesre pirítjuk. Ha a hagyma színesedni kezd, hozzáadjuk a felkockázott húst és néhány percig kevergetve sütjü...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesA karalábét és a krumplit meghámozzuk, felkockázzuk. A hagymát megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk. A rukkolát megmossuk, megszárítjuk és félbe-negyedbe vágjuk. Egy fazékban...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A vöröshagymát apróra vágjuk, és az olajon aranysárgára pirítjuk. 2. A pirospaprikával meghintjük, a szétnyomott fokhagymát meg a köménymagot hozzáadjuk, és egy kevés vízzel...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz