Forró vízbe hordóskáposzta
Ha puhul --> kolbász, sonka, gomba bele
Amikor megfőtt - rántás (zsír, liszt, fokhagyma, paprika)
Végül tejszínnel behabarni
A zöldségeket megpucoljuk és felkarikázzuk. Egy fazékban olajat hevítünk és belerakjuk a sárgarépát, petrezselymet, karalábét, póréhagymát , sózzuk és elkezdjük dinsztelni ( a dins...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA répákat megtisztítjuk,karikákra vágjuk és a vajban pároljuk. Utána liszttel megszórjuk,megpirítjuk és vízzel felengedjük.Krumplit kockára vágjuk,belerakjuk. A karfiolt rózsáira s...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA spárgákat megtisztítjuk. A két végét fogva a bimbó felöli végén óvatosan , hogy le ne törjük meghajlítjuk és ahol elpattan ott a bimbó felé eső részt tartjuk meg.Utána a bimbó fe...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA fokhagymát áttörjük és a vajon megfonnyasztjuk, majd megszórjuk a liszttel és elkeverjük. Vízzel vagy a húslével felöntjük, / ha csomós lenne-mixeljük. / Felforraljuk, fűszerez...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű