2 tojás
1 pohár porcukor (1 pohát = 3 dl)
1 pohár tej
2 pohár félgrízes liszt
1 sütőpor
1 dl olaj
esetleg vaníliás cukor
Tojás + porcukor - habosra kikeverni
+ olaj és a tej (a tejet aszerint, hogy a tészta jó legyen, ne túl lágy, ne túl kemény)
+ liszt, sütőpor (zsírozott és lisztezett tepsibe öntjük, gyümölccsel megszórjuk.
2 marok kr. cukor + 2 marok liszt + 1 kanál vaj --> összemorzsolni --> a tetejére rászórni (lehet fahéjjal megszórni)
(Finom málnával, ribizlivel stb, darabos dióval..)
A lisztet összekeverjük a sütőporral, majd elmorzsoljuk a margarinnal. A tojásokat habosra keverjük a cukorral, és jól összedolgozzuk a margarinos liszttel és a citromlével, végül...
Elkészítési idő:A tojásokat törjük fel egy tálba, rakjuk félre. Egy kapcsos tortaformát béleljünk ki sütőpapírral, a sütőt gyújtsuk be. Mérjük ki az alapanyagokat. A tojásokat addig verjü...
Elkészítési idő:A hozzávalókat alaposan összekeverem, és forró kókuszzsírban kisütöm, hamar kész van, nem szabad túlsütni. Készíts hozzá vaníliás fehérje porból öntetet. Kb. 1 adag porhoz, fele an...
Elkészítési idő: