25dkg túró
1 tojás
3 ek zabkorpa (vagy darált zabpehely)
1 ek. zéró cukor
ici-pici só
kókuszzsír v. kókuszolaj
A hozzávalókat alaposan összekeverem, és forró kókuszzsírban kisütöm, hamar kész van, nem szabad túlsütni. Készíts hozzá vaníliás fehérje porból öntetet. Kb. 1 adag porhoz, fele annyi vizet adj és kevergesd, míg öntet állagú lesz.
http://mozduljanyu.blogspot.hu/2013_12_01_archive.html
1 dl langyos tejbe morzsoljuk az élesztőt és 10 perc alatt felfuttatjuk. Egy nagy tálba tesszük a lisztet, közepébe mélyedést készítünk és beletesszük a tojások sárgáját, a cukrot,...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesA cukros tejben felfuttatjuk az élesztőt (kb. 15 perc alatt). A többi hozzávaló összekeverjük, majd hozzáadjuk az élesztőt. Lágy tésztát kapunk, amit letakarva a duplájára kelesztü...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesAz élesztőt a meleg, de nem forró tejbe morzsoljuk és 1 evőkanál cukorral megszórva hagyjuk felfutni. A lisztet egy tálba szitáljuk, beleszórjuk a sót és betakarjuk egy kis lisztt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKeverjük össze a lisztet a porélesztővel (ha friss élesztőt használunk, akkor a vízmennyiségéből vegyünk el egy kicsit, és abban futtassuk fel). Adjunk hozzá sót, a vizet és gyúrj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű