olaj
1 hagyma
3 srépa
3 petrezselyem
2 marék borsó
tészta: 1 bögre liszt
1 tojás + petrezselyemzöldje + 1 ekanál só + kevés víz
Egy kis olajon üvegesítjük az apróra vágott hagymát. Só, bors, paprika. Felöntjük 1 l vízzel. Ebbe beletsszük a karikára vágott répát, petrezselymet (bármi mást, amit szeretünk: karfiol, karalábé..).
Amikor már majdnem jó, jön bele a borsó. Amikor puha a zöldség, beleszaggatjuk a tésztát.
Kész, fogyasszuk jó egészséggel :)
1. lépés A zöldbabot tegyük fel annyi vízzel főni, hogy kb. két ujjnyival ellepje. Adjuk hozzá a leveskockákat. Ha forr, főzzük további 10 percig, majd húzzuk le a tűzről. 2. l...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sertéslapockát kockákra vágjuk. A finomra vágott hagymát zsíron üvegesre pirítjuk. Megszórjuk őrölt pirospaprikával, hozzáadjuk a húst, a zúzott fokhagymát, sózzuk, borsozzuk é...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesMódszer Brush a gombát tisztítsa meg, majd finoman szelet. Meghámozzuk és finomra vágjuk a hagymát, zellert és a fokhagymát, majd válasszon a petrezselyem, apróra darabolás a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Bacon szalonnából csak egy keveset, (diétás adagot!) csíkokra vágunk, kisütjük a zsírját, s azon pirítjuk meg a karikára vágott füstölt kolbászt, ha megsült, kiszedjük a zsírból...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz