300 g csirkemellfilé
2 db nagy alma
1 evőkanál gyömbérpor
1 teáskanál fahéj
1 csipet só
A sütéshez:
1 evőkanál olaj
A csirkemellfilét megtisztítjuk és felkockázzuk.
Jól összekeverjük a gyömbérporral és állni hagyjuk kb.1/2 órát. Egy serpenyőben pici olajon megpirítjuk a húst, sózzuk és hozzáadjuk a megtisztított, felkockázott almákat. Hozzáadjuk a fahéjat. Tovább pirítjuk, míg az alma meg nem puhul.
Melegen tálaljuk. Rizzsel, vagy hagymás tört krumplival körítjük
A csirkecombokat megmossuk (én lehúztam a bőrét) és besózzuk. Füstölt szalonnát apróra vágjuk, és az olajon kisütjük, majd ebben a zsiradékban kisütjük a húsdarabokat. Burgon...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. 2 csirkemellet szeletekre vágunk, és a szeleteket vajon hirtelen megsütjük, majd a szeleteket kivajazott tűzálló tálba tesszük, reszelünk rá 10 dkg füstölt sajtot. 2. Egy ki...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézÖsszekeverjük a mustárt, a tejfölt, az ételízesítőt, a borsot, a finomra reszelt fokhagymát és az olajat. A combokat bekenjük a vajjal, és belemártogatjuk a szószba....
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. A lime levéből, fokhagymából, a szegfűszegből és az olívaolajból páclevet készítünk, beletesszük a felcsíkozott csirkemellet, és lehetőség szerint egy éjszakára a hűtőbe tesszük...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű