2 db csirkemell
4 evőkanál mustár
ízlés szerint sajt
ízlés szerint só, bors
1 db alma
1 evőkanál olaj
2 gerezd fokhagyma
A csirkemelleket megmossuk, szeletekre vágjuk, sózzuk borsozzuk.
A mustárt, az olajat, a sót és a fokhagymát összekeverjük majd ráöntjük a húsra. Alaposan összekeverjük őket. A csirkemelleket egy tepsibe rakjuk. Az almát karikákra vágjuk és a húsra tesszük, majd reszelt sajtot szórunk rá. Alufóliával lefedjük és 170°-on 45 percig sütjük.
Ha kész, levesszük róla az alufóliát és tovább sütjük míg a sajt megpirul.
Rizzsel, hagymás törtkrumplival tálaljuk.
A tésztát főzzük meg sós vízben. A csirkemellet kockázzuk fel, sózzuk és borsozzuk meg, majd kevés vajon pirítsuk meg. Közben reszeljük le a sajtot, a tejföllel, a petrezselyemmel...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűAz olívaolajat egy serpenyőbe tesszük és a felszelelt csirkét, a fokhagymát és a lime reszelt héját is beletesszük, majd sütni kezdjük. Néhány percig sütjük, amíg a csirke enyhén m...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA csirkecombokat besózzuk - ízlés szerint hagyhatjuk egészben, vagy forgónál kettévághatjuk. Legalább fél órát állni hagyjuk. Előkészítjük a panírt. Egy tányérba liszt, a másikba...
Elkészítési idő: 75 perc Nehézség: Könnyű1. A burgonyát héjában feltesszük főni sós vízben. 2. A sütőzacskóba minden belevalót (felcsíkozott bacon, virsli (250 g), felkarikázva, csirkemell filé nagyobb kockákra vágv...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz