2 db csirkemell
4 evőkanál mustár
ízlés szerint sajt
ízlés szerint só, bors
1 db alma
1 evőkanál olaj
2 gerezd fokhagyma
A csirkemelleket megmossuk, szeletekre vágjuk, sózzuk borsozzuk.
A mustárt, az olajat, a sót és a fokhagymát összekeverjük majd ráöntjük a húsra. Alaposan összekeverjük őket. A csirkemelleket egy tepsibe rakjuk. Az almát karikákra vágjuk és a húsra tesszük, majd reszelt sajtot szórunk rá. Alufóliával lefedjük és 170°-on 45 percig sütjük.
Ha kész, levesszük róla az alufóliát és tovább sütjük míg a sajt megpirul.
Rizzsel, hagymás törtkrumplival tálaljuk.
1. A lisztet a fűszerekkel és az apróra vágott fokhagymával összekeverjük, és a csirkedarabokat megmártjuk benne. 2. Kiolajozott tepsibe egymás mellé rendezzük a lisztes húsokat...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézAz olívaolajon a vékony cikkekre vágott vöröshagymát megfuttatjuk, sózzuk, és víz hozzáadásával lefedve pároljuk, míg a hagyma puha nem lesz. Hozzáadunk 1 mokkáskanál erős darált p...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet megmossuk, felkockázzuk, megfűszerezzük. Az ananászt megpucoljuk, felkockázzuk (konzerv ananászt is lehet használni). Az olajat felhevítjük. Majd beletesszük a csi...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA sütőt 180°-ra előmelegítem. A fokhagymát összetöröm, a többi fűszerrel,sóval együtt az olajban elkeverem. A csirkacombokon egyenletesen eloszlatom a pácot, ha lehet, még a bőre...
Elkészítési idő: 1 óra 30 per Nehézség: Közepes