2,5 bögre liszt
3/4 bögre cukor
4 tojás
1 csomag sütőpor
1 csomag vaníliás cukor
1 nagy pohár tejfel
3/4 bögre étolaj
csipet só
sárgabarack (friss magozott, vagy befőtt)
***
2,5 dl-es bögrével mérek.
Bekapcsolom a sütőt 200°-ra-
A száraz anyagokat (liszt, cukor, sütőpor, vaníliás cukor, és csipet só) egy tálba adagolom, majd hozzá a többi hozzávalót. (tojás, tejfel, étolaj)
Alaposan eldolgozom, ne maradjon csomó benne.
Sütőpapírral bélelt tepsibe öntöm, elrendezem a tetejét, és megrakom a félbe vágott kimagozott (vagy lecsepegtetett befőtt) barackkal.
Az előmelegített sütőbe tolom, kb. 30 perc alatt készre sütöm.
Tűpróba itt sem árt.
Egy kisebb tepsit béleljünk ki alufóliával, majd keverjük össze a kakaót a tejporral. Egy kis lábasba öntsük bele a rum aromát, a margarint, a vizet, a porcukrot és a vaníliás cukr...
Elkészítési idő:Először a krémet készítem el, mert annak hűlni kell. A lisztet simára keverem a tejjel, hozzáadom a kókuszreszelék felét és folytonos keveréssel sűrűre főzöm. Ha kihűlt, ízesítem a...
Elkészítési idő:Tejszínt összekeverjük a reszelt héjakkal és a cukorral. Felfőzzük. A lapzselatint hideg vízben feloldjuk, majd felmelegítjük. Összekeverjük a tejszínes keverékünkkel....
Elkészítési idő: