60 dkg tisztított bélszín,
5 dkg vaj,
8 dkg zsír,
20 dkg gomba,
1 kis fej hagyma,
25 dkg rizs,
1 cs petrezselyem,
törött bors, só
1. A letisztított és lehártyázott vesepecsenyét 8 egyforma szeletre vágjuk, a szeleteket tenyerünkkel egy kissé lelapítjuk, megsózzuk és megborsozzuk.
2. A megtisztított, megmosott gombát vékony szeletekre vágjuk, és a hagymás, zöldpetrezselymes zsírban világosra pirítjuk, megsózzuk, megborsozzuk, és melegen tartjuk.
3. A hússzeletek mindkét oldalát egy serpenyőben hirtelen pirosra sütjük.
4. Párolt rizst készítünk, egy tál közepére hosszában felhalmozzuk, erre rakjuk a hirtelen sült bélszínszeleteket, majd megszórjuk a pirított gombával.
A rostélyosokat felszeleteljük, megsózzuk, lisztbe forgatjuk, elősütjük. Lábasba rakjuk. A visszamaradt olajon a kis kockákra vágott hagymát megpirítjuk, pirospaprikával megszórjuk...
Elkészítési idő:• A letisztított és lehártyázott bélszínt 4 egyforma szeletre vágjuk, bárddal lelapítjuk úgy, hogy a szeletek kb. 2,5 cm vastagságúak legyenek, megsózzuk és megborsozzuk. • Serpe...
Elkészítési idő:A húspogácsa ebben az esetben majdnem úgy készül, mint a magyar fasírt, csak egy kicsit más a fűszerezése, más az ízvilága. A húst, a zöldségeket, a zsömlét, a fűszereket, a tojást...
Elkészítési idő: