60 dkg tisztított bélszín,
5 dkg vaj,
8 dkg zsír,
20 dkg gomba,
1 kis fej hagyma,
25 dkg rizs,
1 cs petrezselyem,
törött bors, só
1. A letisztított és lehártyázott vesepecsenyét 8 egyforma szeletre vágjuk, a szeleteket tenyerünkkel egy kissé lelapítjuk, megsózzuk és megborsozzuk.
2. A megtisztított, megmosott gombát vékony szeletekre vágjuk, és a hagymás, zöldpetrezselymes zsírban világosra pirítjuk, megsózzuk, megborsozzuk, és melegen tartjuk.
3. A hússzeletek mindkét oldalát egy serpenyőben hirtelen pirosra sütjük.
4. Párolt rizst készítünk, egy tál közepére hosszában felhalmozzuk, erre rakjuk a hirtelen sült bélszínszeleteket, majd megszórjuk a pirított gombával.
Melegítsd elő a sütőt 190 fokra. Teríts sütőpapírt egy tepsire. Egy nagyobb keverőtálban keverd össze az összes hozzávalót. Keverd jól meg, de ah túlkevered, akkor kemények leszne...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA hagymát kockára vágjuk, nem kell túl apróra, a répát pedig nagyon karikákra. Olajon lepirítjuk ezeket és kivesszük a serpenyőből. Utána a csíkokra vágott szalonnát pirítjuk, szin...
Elkészítési idő: 250 perc Nehézség: Közepes1. A letisztított és lehártyázott vesepecsenyét 8 egyforma szeletre vágjuk, a szeleteket tenyerünkkel egy kissé lelapítjuk, megsózzuk és megborsozzuk. 2. A megtisztított, megmo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A húst mosd meg, töröld szárazra, és vágd 2-3 centis kockákra. 2. A zsiradékon párold üvegesre a felkockázott hagymát, majd a tűzről levéve szórd meg pirospaprikával, s azt ke...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes