50 dkg csirkemáj
4 g fokhagyma
50 dkg bacon
Apró vékony szeletekre vágjuk a fokhagymákat.
A csirkemájat beletekerjük a baconbe úgy, hogy 3 db vékony szelet fokhagymát tegyünk 1-1 májhoz.
Fogpiszkálóval vagy hústűvel szúrjuk át mindegyikket, hogy egyben maradjon.
Egy előmelegített serpenyőben pici olajon megsütjük.
A pácot abban az edényben keverjük össze, amiben a combokat megsütjük. Beletesszük a csirkecombokat a pácba, és fóliával lefedve legalább 2 órára, de legjobb, ha egész éjszakára a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kókuszolajon egy serpenyőben megpirítjuk a kockázott cukkinit és a karikára vágott újhagymát. A tejszínt összekeverjük egy tálban a mustárral, a curry porral, sóval és a borss...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz alaposan megmosott narancsok héját lereszeljük, majd levüket kifacsarjuk. A szezámmagot egy tiszta serpenyőben kicsit megpirítjuk. A csíkokra vágott csirkemell filét sózzuk, b...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA sütőt 180 fokra előmelegítjük. Lehúzzuk a bőrét. Félretesszük. Hőálló tálba vagy tepsibe felforrósítjuk a vajat, hozzáadjuk a hagymát, fokhagymát, kis lángon fonnyasztjuk. Hozzá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű