50 dkg csirkemáj
4 g fokhagyma
50 dkg bacon
Apró vékony szeletekre vágjuk a fokhagymákat.
A csirkemájat beletekerjük a baconbe úgy, hogy 3 db vékony szelet fokhagymát tegyünk 1-1 májhoz.
Fogpiszkálóval vagy hústűvel szúrjuk át mindegyikket, hogy egyben maradjon.
Egy előmelegített serpenyőben pici olajon megsütjük.
Először elkészítjük a tölteléket. Kevés olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát, majd az apróra vágott gombát is. sóval, borssal, vegetával, petrezselyemmel, majorannával és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkemellet szeletekre vágjuk, majd mindkét oldalukat sózzuk-borsozzuk és meghintjük oregánóval. 2. Egy serpenyőben kevés olajat hevítünk, és nagy lángon megpirítjuk a húsok...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA bográcsban olajat hevítek, szép sárgára pirítom rajta a nem túl apróra vágott vöröshagymát (a hosszú főzési idő alatt úgyis szétfő). Most jön a szépen feldarabolt kakas. Megsózom...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA burgonyát megpucoltam, és karikákra vágtam. Egy cseréptálat kikentem zsiradékkal, beleterítettem a krumplit, és megszórtam a fűszerkeverékkel. A csirkemellet megtisztítottam, koc...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű