325 g de pâte à tartiner (nutella)
100 g d'oeufs soit 2
75 g de farine à levure incorporée
Préchauffer le four à 165°C.
Verser la pâte à tartiner dans un saladier. Casser les oeufs un à un et mélanger soigneusement. Ajouter progressivement la farine, bien remuer. Beurrer et fariner un moule (ou le recouvrir de papier sulfurisé). Y verser la pâte et enfourner 15 minutes environ. Laisser refroidir le gâteau avant de le démouler.
A tejben felolvasztom a zsírt. Ha már nem túl meleg a tej, beleteszem a cukrot, majd az élesztőt belemorzsolom és hagyom felfutni. A liszthez hozzáadom a sót, majd hozzáöntöm a lis...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet meglangyosítjuk és egy teáskanál cukorral elkeverjük, majd belemorzsoljuk az élesztőt. Pár percig hagyjuk, míg az élesztő felfut. Addig a dagasztógép (vagy kenyérsütőgép)...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször az őzgerinc formát kibélelünk sütőpapírral. - A babapiskótákat eltörjük ketté. { kb. 100 g -ot } A tejben sűrűre főzzük a pudingot, cukrot, rumaromát, margarint +a m...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA margarint és a csokoládét mikróban megolvasztom, majd simára keverem. Beleteszek 10 dkg cukrot (figyelem, nem az egész mennyiség megy bele, mert a nagyja a diós habba kerül!), ös...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes