2 evőkanál joghurt - natúr
2 db tojás (közepes, "M"-es méretű)
só
1 gerezd fokhagyma
1 evőkanál étkezési keményítő
3 evőkanál búzaliszt (BL55)
5 evőkanál zsemlemorzsa
450 g csirkemell filé
1 evőkanál teriyaki szósz
0.5 L étolaj
Egy zárható tetejű műanyag edénybe tesszük a csirkemell csíkokat, joghurtot, az összezúzott fokhagymát, és a sót.
Lezárjuk az edényt, és az egészet jól összerázzuk. Egy órára hűtőbe tesszük.
Megszórjuk a liszttel, és a keményítővel.
Az egészet újra jól összerázzuk.
Hozzáadjuk a tojásokat, és a teriyaki szószt.
Újra lefedjük, és összerázzuk.
Megszórjuk a zsemlemorzsával.
Utoljára még egyszer jól összerázzuk a zsemlemorzsával.
Forró olajban ropogósra sütjük a csirkemell csíkokat.
A hússzeleteket 2 folpack közé téve vékonyra, és amennyire lehet, téglalap alakúra klopfoljuk. Megszórjuk pici sóval, megborsozzuk és minden szeletre hosszába téve ráhelyezünk 2 u...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: NehézA húsokat sózzuk és borsozzuk, majd átkenjük olívaolajjal és beleforgatjuk a parmezánba. Ezt követően minden húst betekerünk 1-2 szelet baconbe. Ha a bacon szeletek kicsik, akkor t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet egyforma, vékony szeletekre vágjuk. A tálkában összekeverjük az olívaolajat, a fűszereket és a citromlevet. A csirkemell-szeleteket megforgatjuk a pácb...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA csirkemellből vágjunk vékony szeleteket, majd sóval és borssal dörzsöljük be. A sajtos krémet kénjük a húsokra. Tekerjük bele a baconszeletekbe. A tekercseket helyezzük egy tepsi...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű