2 evőkanál joghurt - natúr
2 db tojás (közepes, "M"-es méretű)
só
1 gerezd fokhagyma
1 evőkanál étkezési keményítő
3 evőkanál búzaliszt (BL55)
5 evőkanál zsemlemorzsa
450 g csirkemell filé
1 evőkanál teriyaki szósz
0.5 L étolaj
Egy zárható tetejű műanyag edénybe tesszük a csirkemell csíkokat, joghurtot, az összezúzott fokhagymát, és a sót.
Lezárjuk az edényt, és az egészet jól összerázzuk. Egy órára hűtőbe tesszük.
Megszórjuk a liszttel, és a keményítővel.
Az egészet újra jól összerázzuk.
Hozzáadjuk a tojásokat, és a teriyaki szószt.
Újra lefedjük, és összerázzuk.
Megszórjuk a zsemlemorzsával.
Utoljára még egyszer jól összerázzuk a zsemlemorzsával.
Forró olajban ropogósra sütjük a csirkemell csíkokat.
A pácot abban az edényben keverjük össze, amiben a combokat megsütjük. Beletesszük a csirkecombokat a pácba, és fóliával lefedve legalább 2 órára, de legjobb, ha egész éjszakára a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÁllati zsíron vagy kókuszolajon dinszteld meg az apróra vágott vöröshagymát, add hozzá a szintén apró kockákra vágott házi szalonnát, dinszteld meg, majd belerakhatod a kockára vág...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVágjuk ketté a csirkemellet, majd mindkét felet vágjuk 3 vékony szeletre. Nem szükséges kiklopfolni. Sózzuk, borsozzuk. Kevés olajon serpenyőben pár perc alatt pirítsuk oda a húss...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A vöröshagymát apróra vágom, a paprikát karikára. 2. Kevés olajat teszek egy lábosba és csirkemáj kivételével mindent egyszerre teszek bele, majd megszórom a paprikával, a c...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz