700 g kacsamáj
200 g bacon
100 g aszalt szilva
2 gerezd fokhagyma
Ízlés szerint só
Ízlés szerint bors
Felszeleteljük a májat, a hagymát, félbe vágjuk a szilvát.
Pici lyukat vájunk a májba belenyomkodjuk a szilva darabokat és a fokhagymát, majd körbetekerjük a baconnel.
Jénait kiolajozni, egymás mellé a májakat, lehet fűszerezni. 200 C-os sütőben elkészíteni, egyszer fordítani.
Beletenni a kacsamelleket a kacsasütőbe és vizet önteni rá, megsózni, majd 200 °C-on 1 órát sütni, aztán megfordítani és még 1 órát sütni. Bacon szalonnát lehet tenni rá.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMagyaros étek- Csirkealagút 2014. augusztus 26., 09:56 Őseink szívesen fogyasztottak vadon élő és háziszárnyasokból készült étkeket. Napjainkban a vadak helyett leginkább...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát megtisztítjuk, hasábokra vágjuk. Egy tepsibe terítjük, sózzuk, borsozzuk, és olajjal meglocsoljuk úgy, hogy egyenletesen érje mindenhol. A zsemléket beáztatjuk a tej...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA karfiol rózsákat sós vízben roppanósra főzzük, hagyjuk lecsöpögni. A hússzeleteket kicsit megütögetjük, majd sózzuk , borsozzuk és beleforgatjuk az egy teáskanál rozsliszt+ papr...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes