700 g kacsamáj
200 g bacon
100 g aszalt szilva
2 gerezd fokhagyma
Ízlés szerint só
Ízlés szerint bors
Felszeleteljük a májat, a hagymát, félbe vágjuk a szilvát.
Pici lyukat vájunk a májba belenyomkodjuk a szilva darabokat és a fokhagymát, majd körbetekerjük a baconnel.
Jénait kiolajozni, egymás mellé a májakat, lehet fűszerezni. 200 C-os sütőben elkészíteni, egyszer fordítani.
Elkészítése: A combokat átkenjük a sóval és a borssal, hagyjuk egy kicsit állni. A csípős szószt és a mézet közben összedolgozzuk és átkenjük vele a húsokat, csak egy vékony réteg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zsemléket beáztatjuk, majd kifacsarjuk, sózzuk, borsozzuk, hozzákeverjük a felkockázott füstölt tarját és a felkockázott főtt tojásokat. Kézzel a csirkecombok alá nyomkodjuk a...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA húst vágjuk kis darabokra. Forgassuk össze az összes többi hozzávalóval. Tegyük bele egy sütőzacskóba, szorosan kössük bele, és állítsuk a zacskót egy választott sütőformába, pl....
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Közepes