700 g kacsamáj
200 g bacon
100 g aszalt szilva
2 gerezd fokhagyma
Ízlés szerint só
Ízlés szerint bors
Felszeleteljük a májat, a hagymát, félbe vágjuk a szilvát.
Pici lyukat vájunk a májba belenyomkodjuk a szilva darabokat és a fokhagymát, majd körbetekerjük a baconnel.
Jénait kiolajozni, egymás mellé a májakat, lehet fűszerezni. 200 C-os sütőben elkészíteni, egyszer fordítani.
A csirkéket kicsontozzuk, a bőrét rajtahagyjuk. A filéket sózzuk, borsozzuk, feltekerjük, majd megtűzzük őket fogpiszkálóval. Egy nagy serpenyőben olajat hevítünk, majd minden old...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát a csomagoláson feltüntetett utasítás szerint kifőzöm és egy merőkanállal félre teszek a főzővízből. A mustárokat elkeverem a mézzel, a zúzott fokhagymával, a sóval és a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMegpucoljuk és apró kockára vágjuk a vöröshagymát. A gombát megmossuk és felszeleteljük (mehet bele a tönkje is). A csirkemelleket megtisztítjuk, és csíkokra vagy kockákra vágjuk....
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű