1 csokor kapor
3-4 evőkanál liszt
kb. 4 dl l tejfel
só
cukor
citromlé
Kevés olajon megdinszteljük az apróra vágott kaprot, majd hozzáadva a lisztet kicsit megpirítjuk, ezután tejfelljel, vízzel felengedjük, míg megfelelő mártás sűrűségű nem lesz. Sóval, cukorral, citromlével ízesítjük, egyéni ízlés szerint.
Punem uleiul la incins si adaugam cele 3 linguri de faina. Lasam sa prajeasca un pic apoi stingem totul cu 1/2 litru bulion. Cand da in clocot adaugam 2 linguri zahar si sare dupa...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKeverjük össze a hozzávalókat, forraljuk fel egy serpenyőben közepes lángon. Utána takarékon főzzük 25-30 percig, de közben szedjük le a habját. Hűtőszekrényben akár 4 hétig is elá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűhttp://www.nosalty.hu/recept/brokkolis-joghurtos-martogato
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kókusztej konzerv sűrűjét keverd össze a felsorolt fűszerekkel (kb. egy dl vízszerű anyag, melyet próbálj meg különválasztani) A kígyóuborkát vágd fel apró kockákra, és keverd b...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű