60 dkg rostélyos,
6 ek olaj,
2 fej vöröshagyma,
4 db zöldpaprika,
3 db paradicsom,
80 dkg burgonya,
1 ek pirospaprika,
só,
5 dl sótlan csontlé,
köménymag,
fokhagyma
A rostélyosokat felszeleteljük, megsózzuk, lisztbe forgatjuk, elősütjük. Lábasba rakjuk. A visszamaradt olajon a kis kockákra vágott hagymát megpirítjuk, pirospaprikával megszórjuk, kevés vízzel felengedjük, a húsra öntjük. Ízesítjük sóval, köménymaggal. Fedő alatt megpároljuk.
Amikor a hús már majdnem kész, kivesszük az edényből.
Dominóra vágott burgonyát helyezünk bele, felöntjük a csontlével, negyedekbe vágott zöldpaprikát, paradicsomot teszünk bele, készre pároljuk.
A húst kb. 1 cm-es darabokra vágom és alaposan megmosom. A vöröshagymát meghámozom és apróra vágom, a fokhagymát átnyomom. Az olajat felforrósítom és üvegesre pirítom benne a hag...
Elkészítési idő: 120 percElőző este a füstölt tarját megfőzöm, kihűtöm, hűtőbe teszem a másnapi felhasználásig. A levét is elteszem. A marha és pulykahúst külön edényben bepácolom: a húst felkockázom, ola...
Elkészítési idő: 3 óraA 4 szeletre vágott húst kiverjük és megsózzuk. A darált húshoz hozzáadunk 1-2 evőkanál tejfölt, sót, borsot, finomra vágott petrezselyemzöldet. Összedolgozzuk, majd rákenjük a hús...
Elkészítési idő: