Családireceptkönyv.hu

Kaszinórostélyos


Írta:

Adag: 4
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


60 dkg rostélyos,
6 ek olaj,
2 fej vöröshagyma,
4 db zöldpaprika,
3 db paradicsom,
80 dkg burgonya,
1 ek pirospaprika,
só,
5 dl sótlan csontlé,
köménymag,
fokhagyma

Elkészítés:


A rostélyosokat felszeleteljük, megsózzuk, lisztbe forgatjuk, elősütjük. Lábasba rakjuk. A visszamaradt olajon a kis kockákra vágott hagymát megpirítjuk, pirospaprikával megszórjuk, kevés vízzel felengedjük, a húsra öntjük. Ízesítjük sóval, köménymaggal. Fedő alatt megpároljuk.
Amikor a hús már majdnem kész, kivesszük az edényből.
Dominóra vágott burgonyát helyezünk bele, felöntjük a csontlével, negyedekbe vágott zöldpaprikát, paradicsomot teszünk bele, készre pároljuk.

Kaszinórostélyos

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Marha húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Enikő
Shokugeki no Soma- Chaliapin steak don
Shokugeki no Soma- Chaliapin steak don

Vágjuk fel a hagymát, majd inazzuk ki a húst - ha szükséges. Vagdossunk be vékonyan a húst és klopfoljuk kicsit ki. Vigyázzunk, mert ha túl vékony a hús, száraz és kemény lesz sü...

Elkészítési idő: ?
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Nikolett
Szószos marhasült
Szószos marhasült

A húst a sütés előtt legalább fél órával kivesszük a hűtőből. A sütőt előmelegítjük 200-240 ºC-ra. A répát, a hagymát és a fokhagymát, a zellergumót megtisztítjuk. Nagyobb...

Elkészítési idő: 260 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: keria
Steak
Steak

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Gombás-barna sörös marharagu leveles tésztában – vag
Avatar Ivett Kedvelnék
Gombás-barna sörös marharagu leveles tésztában – vag

Először is ragut készítünk. Ehhez a marhahúst kockákra vágjuk, a hagymákat – az apróbbakat – négybe, a nagyobbakat nyolcba. A gombát megmossuk, majd nem túl vékony szeletekre vágju...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk