..4 szelet rostélyos,só,bors,5 dkg vaj,25 dkg vegyes zöldség,1 db hagyma fűszer paprika,1 evőkanál liszt,1/8 l tejföl,fél citrom.
A rostélyos szeleteket kiklopfoljuk, majd a széleit bevágjuk és sóval, borssal fűszerezzük. Ezt követően a hússzeleteket mindkét oldalán megsütjük, majd kivesszük a serpenyőből.A finomra vágott hagymát és a vékony csíkokra vágott leveszöldséget ugyanebben a serpenyőben megpirítjuk, majd paprikával fűszerezzük, liszttel szórjuk és felöntjük egy kis vízzel. Az elősütött rostélyos szeleteket az így kapott mártásba helyezzük, és puhára pároljuk. Ezután az ételt citrommal ízesítjük, majd tejfölt keverünk hozzá és felforraljuk.
1 kg marha bélszínt letisztítunk sózunk, borsozunk, 10 dkg zsírban hirtelen átsütjük angolosra. Ebbe a zsírba 1/4 kg feltört ?ritka csontot? pirítunk, megszórjuk 5 dkg liszttel és...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézAz olajat felforrósítom, majd hirtelen kettesével fél-fél perc alatt megpirítom a hússzeleteket. Sózom, és egy fedeles Vörös Gábor féle edénybe teszem, rászórom a gombát és a hagym...
Elkészítési idő: 4 óra Nehézség: KönnyűA hússzeleteket megmossuk, szárazra töröljük. lisztbe forgatjuk, és forró olajban körbesütjük 4-5 percig. Ezek után egy lábosba tesszük, megsózzuk és hozzáadjuk az aprószeletekre...
Elkészítési idő: 1 1/2 óra Nehézség: KönnyűFelöntöm 2 liter vízzel a húst, főzöm két óráig, amíg félig megpuhul. A disznó 1 óráig fő. Fűszerezem. Beleteszek két krumplit, répát, fehérrépát, zöldséget, karalábét kockára vá...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Közepes