400 g ananász
400 g Uncle Ben's édes-savanyú mártás
800 g csirkemell
ízlés szerint só
ízlés szerint bors
ízlés szerint ketchup
étolaj
A csirkemellet megmossuk, felkockázzuk, megfűszerezzük.
Az ananászt megpucoljuk, felkockázzuk (konzerv ananászt is lehet használni).
Az olajat felhevítjük. Majd beletesszük a csirkemellet. Néhány perc alatt - fehérre - szinte teljesen készre sütjük.
Majd hozzáadjuk az ananászt és ezzel készre sütjük. Ha megvan, hozzáadjuk az édes - savanyú mártást és forralunk rajta egyet.
A csirkemellfilét megtisztítjuk és felkockázzuk. Jól összekeverjük a gyömbérporral és állni hagyjuk kb.1/2 órát. Egy serpenyőben pici olajon megpirítjuk a húst, sózzuk és hozzáadj...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűOlajon megdinszteljük a hagymát és a fokhagymát. Mikor félig kész a hagyma, rátesszük a hússzeleteket, és megsütjük mindkét oldalát. Ha megsült a husi és a hagyma is, felöntjük a m...
Elkészítési idő: 30perc Nehézség: KönnyűA húst szeletekre vágom, kicsit kiklopfolom, fűszerezem. A szeletekre 1 vagy fél szelet sajtot teszek, apróra vágott lilahagymát teszek a sajtra, majd feltekerem. Fogpiszkálóval rö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz apróra vágott sonkát a fűszerekkel olajon jól összesütjük. A kenyeret, a tojást, a lereszelt trappista sajtot, az apróra vágott zöldhagymaszárat, a kukoricát és a sonkát alaposa...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű