25 (50) dkg mexikói zöldségköret
1 gerezd fokhagyma
petrezselyem
só
bors
1 evőkanál olaj.
Az olajat megforrósítjuk , a fagyasztóból kivett zöldséget egyenesen beletesszük.
Véletlenül se olvasszuk ki, és vizet se tegyünk alá !!!!
Gyakori kevergetés mellett 7-8- perc után tegyük bele a reszelt fokhagymát, a petrezselymet és a többi fűszert.
Még forgassuk át a forró serpenyőben, hogy a fokhagyma mindenütt átjárhassa.Azonnal tálalható. Az egész művelet kb. 10 percet vesz igénybe.
Közepes méretű nyers édesburgonyát vegyünk, de ha csak nagyok vannak, azzal sincs gond, csak tovább kell sütni. Először is kefével vagy szivaccsal jól dörzsöljük le a héját, mossu...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát megtisztítjuk és 5-6 darabra vágjuk, a méretüktől függően. Sós vízben félig főzzük, nem kell, puhává váljon. Ezt követően leszűrjük és amíg még meleg átkenjük a vajjal...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA megmosott spárgát az alján ívben meghajlítjuk, majd hagyjuk ketté roppanni. A fejes részt lobogó sós, eritrites vízben 5 perc alatt megfőzzük. Leszűrjük, majd a többi hozzávalóva...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit meghámozzuk, felvágjuk (nem túl apróra), és enyhén sós vízben feltesszük főni. Vigyázzunk, hogy ne főzzük szét. Leöntjük a levét, majd kb. centis kockákra vágjuk. Egy te...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű