♥ TÉSZTA:
15 dkg margarin,
17 dkg cukor,
3 tojás,
15 dkg liszt,
2 teáskanál sütőpor,
1 csomag vaníliás cukor
♥ TÖLTELÉK :
2, 5 dl tej,
fél csomag vaníliás pudingpor,
1-2 evőkanál cukor
A pudingot megfőzőm, hagyom kihűlni. A vajat a cukorral felhabosítom, utána egyenként mennek bele a tojások. A lisztet, sütőport, a vaníliás cukrot összekeverem, beleszórom a vajas cuccba, majd gyorsan összekeverem az egészet. A muffin sütőt vajazom és lisztezem . A muffin formákba egy-egy evőkanál masszát teszek, csinálok egy kis mélyedést a tésztába, rá egy kanál pudingot, majd befedem a maradék tésztával. 180 fokra előmelegített sütőben 20-25 percig sütöm.
♥ Ehhez a muffinhoz mindig használok muffinpapírt!
A tésztához A tejes langyosítsuk meg, és keverjünk el benne egy teáskanál cukrot, majd morzsoljuk bele az élesztőt, és hagyjuk 15 perc alatt felfutni. Közben egy tálb...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tojások fehérjéből a cukorral kemény habot verünk. A tojássárgáját az olajjal összekeverjük és a habhoz adjuk. A diót, a lisztet és a sütőport összekeverjük, a habhoz adjuk, ruma...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gesztenyés alapot megkenjük, a krém felével rárakjuk sorba a kekszet és megkenjük a maradék krémmel. Tetejére ½ dl tejszínt felverünk és a pudingos krémre kenjük.
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesA tejbegrízt hidegen bekeverjük a többi hozzávalóval, és félretesszük. Az őszibarack 3/4-ét meghámozzuk, feldaraboljuk, és egy sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk. (Ha savan...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű