70 dkg csirkemell
2 evőkanál mustár
5 evőkanál liszt
2 db tojás
50 ml tej
6 evőkanál zsemlemorzsa
ízlés szerint só
ízlés szerint őrölt bors
A sütéshez:
5 dl étolaj
A húst felszeljük, enyhén kiklopfoljuk.
A húsok mindkét oldalát vékonyan átkenjük a mustárral.
Ezután lisztbe forgatjuk.
A tojást felverjük, fűszerezzük sóval, borssal és összekeverjük a tejjel.
Belemártjuk a húst. Zsemlemorzsát teszünk egy tálba.
Majd zsemlemorzsába forgatjuk.
Egy serpenyőben az étolajat felhevítjük. A húsokat kisütjük benne. Először fedő alatt nagy lángon, fordítás után fedő nélkül.
a szalonnát fel kockázom és ki sütőm,ki szedem belöle a pörcöt és bele teszem a hagymát és a gombát mikkor meg pirult a gomba és a hagyma bele teszem a lecsót fűszereket és a fok h...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűMelegítsük elő a sütőt a maximum hőfokra. Pirítsuk meg egy serpenyőben, olívaolajon a zsályát és 6 apróra vágott szalonnacsíkot. Aprítsunk fel 2 gerezd fokhagymát, 1 hagymát, a z...
Elkészítési idő: 8 óra Nehézség: NehézA csirkemellet apró kockára vágjuk, olajon fehéredésig sütjük, majd félre tesszük. Az összevágott hagymát kevés zsiradékon megpároljuk, beletesszük az összevágott paprikát, paradi...
Elkészítési idő: 75 perc Nehézség: KönnyűA húst nagyobb szeltekre vágjuk és enyhén kiklopfoljuk, fűszerezzük. A tojásokat felverjük, fűszerezzük és a krémsajtot is belekeverjük, a zúzott fokhagymával együtt. A húsokat elő...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű