3 tojássárga
3 ek cukor
2 narancs reszelt héja
2 dl tejszín
1/2 narancs leve
Három tojássárgáját 3 evőkanál cukorral habosra keverünk, hozzáadjuk 2 narancs reszelt héját, föleresztjük 2 dl meleg tejjel, és kis lángon vagy gőz fölött addig verjük, keverjük, amíg a kívánt sűrűséget el nem érte. Tálalás előtt belekeverjük 1/2 narancs kifacsart levét.
A paprikát magostól ledaraljuk vagy leturmixoljuk. Összekeverjük a sóval, majd steril üvegekbe töltjük.
Elkészítési idő: 30 percA tojást és a kolbászt ledaráljuk. Hozzáadjuk a reszelt sajtot, majd a mustárt és pirospaprikát. Ha sűrű adhatunk hozzá tejszínt. A túrót simára keverjük a tejszínnel és a masszáho...
Elkészítési idő: 20 perc