3 tojássárga
3 ek cukor
2 narancs reszelt héja
2 dl tejszín
1/2 narancs leve
Három tojássárgáját 3 evőkanál cukorral habosra keverünk, hozzáadjuk 2 narancs reszelt héját, föleresztjük 2 dl meleg tejjel, és kis lángon vagy gőz fölött addig verjük, keverjük, amíg a kívánt sűrűséget el nem érte. Tálalás előtt belekeverjük 1/2 narancs kifacsart levét.
Heat the olive oil over medium heat in a large skillet. Add the onion and cook until softened, about 5 minutes. Add the garlic and cook until fragrant, 30-60 seconds. Stir in the t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy sütőpapíros tepsin oszlassuk el a mogyorót, tegyük a sütőbe, 200 fokra tekerjük a hőfokszabályozót, és 15 perc alatt pirítsuk meg. (Igen, még a hideg sütőbe tegyük be!) Ha tel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mogyoróvajat, a szójaszószt és egy evőkanál narancslevet csomómentesre keverek egy mély bögrében, majd felöntöm a többi hozzávalóval, fokhagymanyomóval belepréselem a gyömbért, m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTördeljük bele a csokoládét egy edénybe. Folyamatos keverés mellett forraljuk össze a tejet, a habtejszínt, a vajat és a cukrot. Öntsük a csokoládéra, hagyjuk állni 1-2 percig, v...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű