A piskótához
6 evőkanál búzaliszt (BL55)
6 evőkanál kristálycukor
6 db tojás (közepes, "M"-es méretű)
10 g vaníliás cukor
12 g sütőpor
A krémhez
450 g tehéntúró (félzsíros)
390 ml joghurt - natúr
6 evőkanál porcukor
10 g vaníliás cukor
1 db narancs leve és héja
250 ml Meggle cukrászhab
A tojásból, lisztből, cukorból, vaníliás cukorból, és a sütőportól szokásos módon piskótát sütöttem!
A túrót összekevertem a natúr joghurttal, a porcukorral, vaníliás cukorral, a narancs levével és a héjával!
Ezek után felvertem a tejszínhabot és összekevertem a krém alappal!
A piskótát 3 felé vágtam, a krém 1/3 részét rákentem, erre rá egy piskótalap, újabb krém rá, tetejére a 3. piskótalap és arra a maradék krém!
Ízlés szerint díszítjük!
◾️A kekszeket összetörjük (vagy aprítógépben is összemorzsolhatjuk). ◾️Elkeverjük benne az édesítőszert, hozzáadjuk az olvasztott vajat, majd alaposan összedolgozzuk. ◾️Egy 20...
Elkészítési idő: 60 percA tojások sárgáját kikeverjük a cukorral, sóval és az olajjal beleöntjük a kávét, a konyakot és jól elkeverjük. A lisztet , a kakaóport,a sütőport összekeverjük, majd beledolgozzuk...
Elkészítési idő:Sokszor leírtam már, hogy a piskótát mindig ugyanezzel a módszerrel készítem, már évek óta sikerrel, igazság szerint ehhez egy erős állványos mixerre van szükség. De természetesen...
Elkészítési idő: