3 rózsaszínű grapefruit
6 dkg méz
friss gyömbér
1 citrom
3 dl nagyon meleg víz
A grapefruitok levét kifacsarjuk és egy kancsóba öntjük. Hozzáadjuk a mézet, belereszeljük a friss gyömbért és elkeverjük. Az egészet felöntjük nagyon meleg, de nem forró vízzel és összekeverjük
bodzavirágot megmosás nélkül tedd a befőttesüvegbe 2. Az édesítőt és a citromsavat oldd fel 3 liter vízben. Az egyik citrom levét facsard bele. 3. Önts a bodzavirágokra annyi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA meggyet kimagozzuk, majd turmixoljuk. Hozzáadjuk a citrom kifacsart levét és az édesítőt. Az egészet egy kancsóba kanalazzuk, beletesszük a felkarikázott lime-ot és felöntjük a v...
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: KönnyűFelforraljuk a vizet, és beleszórjuk a cukrot. Majd hagyjuk felolvadni. Ezután adjuk hozzá a fahéjrudakat és a szegfűszeget. Majd öntsük hozzá a vörösbort, és facsarj...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű1. A vizet és a cukrot összeforraljuk egy közepes méretű lábasban, majd félrehúzzuk a tűzről, és a kakaóport valamint a vaníliát is hozzákeverjük. 2. Beletördeljük a csokoládét is...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű