3 rózsaszínű grapefruit
6 dkg méz
friss gyömbér
1 citrom
3 dl nagyon meleg víz
A grapefruitok levét kifacsarjuk és egy kancsóba öntjük. Hozzáadjuk a mézet, belereszeljük a friss gyömbért és elkeverjük. Az egészet felöntjük nagyon meleg, de nem forró vízzel és összekeverjük
A mandulás horchata (ejtsd: orcsátá) egyfajta mandulatej, amit Spanyolországban általában nyáron, frissítőként fogyasztanak. Én télen csináltam, és most is nagyon jól esett. Talán...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű1. Leszedem, ahogy sikerül, szárral vagy anélkül, kocsánnyal nem foglalkozom 2. Morzsoló mozdulattal leszedem a szárasakról a szemeket 3. Krumplinyomóval összetrutymákolom az egé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gyömbért vagy nagyon alaposan mossuk meg, vagy még inkább vékonyan hámozzuk meg, majd vágjuk egészen vékony szeletekre. (Nagyon jó illatú lesz tőle a kezünk!) A gyömbért és a fű...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vörösbort a cukorral felforraljuk és lehűtjük. Az aromakeveréket a szeszben feloldjuk és a borral elkeverjük.
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz