200 g darált mandula
5 ek. főzött erős presszó kávé
1 tk. folyékony édesítő
150 g étcsokoládé
1 kk. kókuszzsír
A hozzávalókat összegyúrjuk, majd szaloncukor formájúra görgetjük őket, és a felolvasztott étcsokoládéba mártjuk.
(Mivel nincs temperálva, és zsír van benne, javasolt hűtőben tárolni)
A mazsolát áztasd rumba, a kandírozott gyümölcsöket és a mandulát darabold nagyon apróra. A tejet keverd össze a porcukorral, majd morzsold bele az élesztőt, és öt-tíz percre rakd...
Elkészítési idő:1. A hozzávalókból kemény tésztát gyúrunk. 2. Kb 5 mm vastagra nyújtjuk, majd formával kiszaggatjuk. 3. A tetejét egész tojássak megkenjük. 4. Kivajazott, lisztezett tepsi...
Elkészítési idő: 1 óraA tojássárgákat a porcukorral és a langyos vízzel habosra kikeverjük. Hozzáadjuk a lisztet, a kakaót, a sütőport, majd a keményre habbá vert tojásfehérjét. Ebből a masszából té...
Elkészítési idő: