4 dl víz
40 dkg csirkemell filé
10 dkg sárgarépa
10 dkg vöröshagyma
2 evőkanál étolaj
1 cs. Knorr Szecsuáni Csípős Csirke alap
A kockára, vagy vékony csíkokra vágott csirkehúst erős lángon, hirtelen pirítsuk aranysárgára 2-3 evőkanál olajon.
Adjuk hozzá a nagy kockákra vágott vöröshagymát és a vékonyra szeletelt sárgarépát. Folyamatosan kevergetve pirítsuk erős lángon 3-4 percig.
Öntsünk hozzá 4 dl hideg vizet, adjuk hozzá a tasak tartalmát, keverjük jól el, és lassú, közepes lángon időnként megkeverve, fedő nélkül pároljuk további 5-8 percig. Tálaljuk párolt rizzsel.
Az olajon a csirkemellet lepirítjuk, sózzuk, borsozzuk, (Én itt szoktam beledobni a répát, ha éppen van otthon, de ez elhagyható. Csak én szeretem benne) majd hozzá öntjük a tejszí...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűSzeleteljük fel a libamájat egy centis darabokra, daráljunk rá borsot, csorgassuk meg olívaolajjal, majd tegyünk mindegyik tetejére a bazsalikomlevelekből. Forrósítsunk fel egy na...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKeverjük össze a zsemlemorzsát a felaprított petrezselyemmel, a tárkonnyal, pirospaprikával, fokhagymával. A csirkemell filéket vékonyan kenjük be a krémsajttal, majd forgassuk meg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk. A fokhagymát apróra vágjuk, és a krémsajtba keverjük. Mindegyik csirkemellre teszünk 1-1 szelet sonkát és 1-1 evőkanál fokhagymá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű