500 g csirkemell
1 db nagyobb vöröshagyma
20 dkg gomba
10 dkg sajt
1 db tojás
15 dkg bacon
2 evőkanál zsiradék a sütéshez
1 csokor petrezselyem
ízlés szerint só
ízlés szerint bors
1 kávéskanál csípős paprika
A hagymát felaprítjuk és üvegesre pároljuk, hozzátesszük a felaprított gombát. A dinsztelés után hozzátesszük a lereszelt sajtot, a tojást és a felaprított petrezselymet. Sózzuk, borsozzuk és hozzáadjuk a csípős paprikát. Összemelegítjük, a zsiradékot leszűrjük. A tölteléket a vékonyra vágott és klopfolt sózott csirkemellre terítjük, majd feltekerjük.
Baconba göngyöljük, egy kivajazott tepsire fektetjük, alufóliával betakarjuk. . 20 percre az előmelegített sütőbe tesszük, majd a fóliátlevéve pirosra sütjük.
A szárnyakat megmossuk, majd egy tálba tesszük és átkenjük olívaolajjal, megsózzuk. A zsemlemorzsát összekeverjük a liszttel és a fűszerekkel és egyenként beleforgatjuk a szárnyaka...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet összekeverem a fűszerekkel, a sóval és a zúzott fokhagymával. Egy közepes tűzálló tálat kikenek vajjal, a csirkecombokat megmártom a fűszeres lisztben, majd a kivajazott...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húsokat átkenjük a fűszerekkel, majd két szelet baconnel betekerjük mindegyiket. A zöldségeket megtisztítjuk és csíkokra vágjuk, kivajazott tepsibe tesszük. Ráhelyezzük a göngyöl...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát apróra vágjuk, és olajon megpirítjuk a feldarabolt mellfilével. Hozzáadjuk a fokhagymát, majd paprikával fűszerezzük. Sózzuk, borsozzuk, majd a gombát is hozzáadjuk. 5 pe...
Elkészítési idő: 30perc Nehézség: Könnyű