Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Töltött csirkemell rolád


Írta:

Elk. idő: 45 perc
Adag: 4 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2 db csirkemell filé
7 szelet sonka
7 szelet bacon szalonna
ízlés szerint só
ízlés szerint bors
20 dkg gomba

Elkészítés:


A gombát kevés zsíron, apróra vágott vöröshagymával megpároljuk, zsírjára sütjük, hagyjuk kihűlni.
A csirkemell filét 6-7 darabba vágjuk, enyhén kiklopfoljuk.
Sózzuk, borsozzuk. Kiterítve ráterítünk egy szelet sonkát, egy ek. párolt gombát, feltekerjük, és bacon-ba csomagoljuk.
Zsírozott tepsibe egymás mellé fektetjük, fóliával letakarva 30-35 percig sütjük 200 C-on.
A fóliát levéve még addig sütjük, amíg a bacon szép pirosra sül.
Bármilyen körettel tálaljuk.

Trükkök, tippek, praktikák:


Nagyon finom, hidegen, melegen egyaránt. Készíthetjük sajttal is, a párolt gomba helyett, akkor számítsunk 7 szelet sajttal is.

Töltött csirkemell rolád

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kitti
Csirkesaslik
Csirkesaslik

◾️A húst felkockázzuk, meglocsoljuk kevés olívaolajjal és fűszerezzük. ◾️A padlizsánt és a cukkinit felkarikázzuk, a hagymát és a paradicsomot nagyobb gerezdekre vágjuk. ◾️A go...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
Pulykamell - Debrecen környéki pulykamell
Pulykamell - Debrecen környéki pulykamell

1. A pulykamell szeleteket húskalapáccsal enyhén kiverem és megsózva félreteszem. 2. A debreceni kolbászt ledarálom, 1 dl tejföllel, a zúzott fokhagymával összedolgozom, majd a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Csirkemellcsíkok fokhagymás sörtésztában kapormártás
Csirkemellcsíkok fokhagymás sörtésztában kapormártás

A sörtésztához a hozzávalókat sörrel lassan hígítva csomómentesen összekeverjük, míg sűrű palacsintatésztát nem kapunk. Nagyon vékonyan felcsíkozzuk a csirkemellet, majd egyenként...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Extra ropogós csirkeszárny csípős mázzal
Extra ropogós csirkeszárny csípős mázzal

A csirkeszárnyakat kettévágjuk, majd megszórjuk egy kevés sóval és borssal. A lisztet összekeverjük étkezési keményítővel, hideg vízzel és egy csipet sóval, és összekeverjük őket,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk