25 dkg margarin
25 dkg porcukor
5 dl tejszín
15 dkg étcsokis tortabevonó
2 csomag tejszín ízű pudingpor
2 evőkanál cappuccino por
A krémhez 5 dl tejszínben megfőzzük a pudingport. Még a puding meleg, a tortabevonót darabokra törve hozzákeverjük,addig, míg el nem olvad. Amikor a puding kihűlt, hozzáadjuk a margarint és a porcukrot, kikeverjük, végül hozzá keverjük a cappucino port
A tortaformát kikenjük vajjal és liszttel megszórjuk. A sütőt előmelegítjük. A lisztet összekeverjük a sütőporral. A tojásokat /nem szétválasztva/ a cukorral habosra verjük kézi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gesztenyét, kekszet, rumot a tejjel összedolgozzuk és egy kapcsos tortaforma (26 cm-es) aljába nyomkodjuk. A pudingot a cukorral, tejben sűrűre főzzük. Ha langyosra hűlt, a kiha...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHabosra kikeverjük a cukrot az egész tojásokkal, és a sütőporral, majd tovább keverjük a tejfellel. Beleadjuk az olvasztott margarint, a lisztet, a darált mákot, a reszelt citromh...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűx
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes