1 tábla étcsoki
10 dkg török mogyoró
1 e.k. kakaópor
3 e.k. nyírfacukor
1,5 e.k. kókuszolaj
Az 1 tábla étcsokit összetördeljük, mikrózzuk 2 percig, a török mogyoró összetörve ebbe bele a kakaópor, a nyírfacukor, és a kókuszolaj majd összeturmixoljuk.
Ebbe a felolvasztott csoki.
A hozzávalókkal, langyos vízzel képlékeny tésztát gyúrunk, 30 percig kelni hagyjuk, majd kisujjnyi vastagságúra hosszú hengereket készítünk, melyet az előzetesen jól felmelegített...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA töltelék tetszőleges, nálunk mákkrém volt, amihez darált mákot és kevés édesítőt annyi forró vízzel kevertem össze, hogy kenhető, de nem folyós krém legyen. A tojásokat a víz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A burgonyákat kockákra vágva, sós vízben megfőzzük, majd krumplinyomóval áttörjük és hagyjuk kihűlni. 2. Hozzágyúrjuk a lisztet, a búzadarát, a zsírt, a sót és a tojást. Össze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűPuding: A tej felét a grízzel és a vanília pudingporral, a cukorral, valamint az ízesítőkkel csomómentesen elkeverjük, majd 30 percig pihentetjük. A maradék tejet felforraljuk majd...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű