50 dkg liszt,
10 dkg vaj,
10 dkg zsír,
15 dkg cukor,
2 tojás sárgája,
2,5 dl tejföl,
csipet só,
2 vanília,
1 citrom héja
Puha tésztát gyúrunk, hűtő, dióhab tojás fehérjét kemény habbá verjük, cukor, pici só, majd dió bele.
Tedd a serpenyőbe a cukrot, és a tejet. Pirítsd meg egy kiskanállal igazítva, hogy ne folyjon szét! Ha kész világosbarna színű lesz! Hűtsd ki!
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSütő előmelegíteni 180° légkeverésen; 30-35 perc kb ( 180°-on 10 percig majd 160°-on 25 percig ) Tojásfehérje + cukor +só+citromlé= egybe ;( tejföl állagúra , hajoljon a teteje )...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTésztára mindent összekeverünk és tepsire öntjük, Krém: A pudingot meg főzzük és hagyjuk kihűlni a hideg pudinghoz hozzáadjuk a többi belevalót és nyomózsákkal a tésztára nyomjuk r...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA felsorolás sorrendjében mindent összekeverünk. Az almát nagy lyukú reszelőn reszeljük le, és úgy keverjük bele. A tésztát kivajazott, lisztezett (vagy sütőpapírral bélelt) for...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű