1 egész malac, fél l mustár, 1 cs. sült hús fűszerkeverék, só, darált bors, 5-6 gerezd fokhagyma, 2 libacomb, 2 alma, 2 fej vöröshagyma, 1 üveg fehérbor, sör, víz
Körethez: burgonya, petrezselyem, vegeta
A mustárt, a zúzott fokhagymát, a fűszerkeveréket, a sót és a darált borsot egy kis edényben összekeverjük. A malacot egy nappal az elkészítés előtt a mustáros keverékekkel bepácoljuk, majd a tepsibe tesszük. Köré rakjuk a 2 libacombot, a 2 almát és a 2 fej vöröshagymát. Leöntjük egy üveg fehér borral, 1,5 l vízzel. Lefedjük alufóliával, majd betesszük a sütőbe. 2,5 óra sütés után meglocsoljuk sörrel és fedés nélkül visszatesszük a sütőbe, míg pirosra nem sül. A burgonyát megfőzzük, petrezselyemmel és vegetával összekeverve tálaljuk.
A húst kiklopfoljuk és elősütjük. A karfiolt a rózsáira szedve előfőzzük. Ha a hús kész, tepsibe tesszük és rápakoljuk a karfiolt. A margarinból, a lisztből és a tejből besamel már...
Elkészítési idő: 45 perc1. A húst kiklopfoljuk és mindegyik felét bekenjük a fent leírt fűszerkeverékkel. 2. Egymásra rakjuk, fóliával letakarjuk és 1 éjszakára a hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérj...
Elkészítési idő:A hagymát apróra vágjuk és olajon megpirítjuk, a feldarabolt mellfilével együtt. A paradicsomokat félbevágjuk, majd félretesszük. Hozzáadjuk a fokhagymát, majd paprikával fűszer...
Elkészítési idő:A káposztát ujjnyi vastagra szeleteljük, sütőpapírral bélelt tepsibe (gáztepsi) egymás mellé rakjuk. Sózzuk, borsozzuk alaposan. A darált húst befűszerezzük a BBQ fűszerrel, szere...
Elkészítési idő: