Családireceptkönyv.hu

Egybesült malac


Írta:

Elk. idő: 3,5 óra
Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


1 egész malac, fél l mustár, 1 cs. sült hús fűszerkeverék, só, darált bors, 5-6 gerezd fokhagyma, 2 libacomb, 2 alma, 2 fej vöröshagyma, 1 üveg fehérbor, sör, víz

Körethez: burgonya, petrezselyem, vegeta

Elkészítés:


A mustárt, a zúzott fokhagymát, a fűszerkeveréket, a sót és a darált borsot egy kis edényben összekeverjük. A malacot egy nappal az elkészítés előtt a mustáros keverékekkel bepácoljuk, majd a tepsibe tesszük. Köré rakjuk a 2 libacombot, a 2 almát és a 2 fej vöröshagymát. Leöntjük egy üveg fehér borral, 1,5 l vízzel. Lefedjük alufóliával, majd betesszük a sütőbe. 2,5 óra sütés után meglocsoljuk sörrel és fedés nélkül visszatesszük a sütőbe, míg pirosra nem sül. A burgonyát megfőzzük, petrezselyemmel és vegetával összekeverve tálaljuk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Temesvári sertésragu
Temesvári sertésragu

A szalonnát apróra vágjuk, kisütjük a zsírját, majd beletesszük az apróra vágott hagymát, megpirítjuk, majd hozzáadjuk a pirospaprikát és a lecsót, beletesszük az ujjnyi csíkokra v...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar EGYBEN SÜTÖTT TÖLTÖT OLDALAS
EGYBEN SÜTÖTT TÖLTÖT OLDALAS

A húst egyben veszem meg és a hentessel a csont felett felszúratom, minén nagyobb zsebet készíttetek rá. Megmosom és a fenti fűszerekkel alaposan beízesítem. Félre teszem és közben...

Elkészítési idő: 1,5 ÓRA
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Ilonka
Töltött karaj_karajkockákkal_hideg tál
Töltött karaj_karajkockákkal_hideg tál

Elkészítése: A karajból levágunk 2 vékony szeletet és félre tesszük. Az egész karajnak a közepét kivájjuk, hogy egy cső szerű lyukas húsdarabunk legyen. Sózzuk, borsozzuk. A kivá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk