.
A tarjaszeleteket sózzuk, borsozzuk, olívaolaj, rozmaringot csipkedünk, rányomkodjuk. Sütjük ízlés szerint. A krumplit megmossuk, héjastól 1cm karikára vágjuk. 4-5 perecig előfőzzük.
Majd tálba rakjuk, olívaolaj, só, bors, rozmaring, zsálya, krumplit beleforgatjuk, sütjük.
A zöldpaprika magházát eltávolítjuk, az ereket kiskanállal kikaparjuk és jól megmossuk. A rizst félpuhára fűzzük és lehűtjük. A húst megsózzuk, fűszerezzük és a finomra vágott, zsí...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűPörköltet készítünk. Amikor félig kész, a képosztát kimossuk és kinyomkodjuk, majd rátesszük a húsra. Annyi vizet öntünk rá, hogy majdnem ellepje. Egy kis paradicsomlével is megloc...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Egy nagy, mély tepsibe beöntöd néhány szelet szalonna kisütött zsírját, majd az aljára fektetni sózott, borsozott hússzeleteket (karaj, comb ilyesmi). A hús mennyisége csak a pé...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű---A csülköt a fűszerekkel, hagymákkal enyhén sós vízben előfőzzük 90 percig. --A krumplit héjában, sós vízben megfőzzük. A héját lehúzzuk, majd négybe vágjuk. --Egy tepsit zsírr...
Elkészítési idő: 130 perc Nehézség: Közepes