.
8 tojás sárgáját, 30 dkg cukorral és 6 vaníliás cukorral és 15 dkg margarinnal habosra keverünk. 9 púpos kanál lisztet és a tojások felvert habját is belekeverjük, majd felöntjük 1 l tejjel. Zsírozott, lisztezett tepsibe öntjük (22x36 cm) és HIDEG sütőbe tesszük! Alacsony hőfokon 1-1,5 óráig sütjük. A sütőt közben ne nyitogassuk! Ha a teteje már szép aranyszínű, akkor megsült.
A rétegek sülés közben válnak el, attól lesz ilyen: felül piskóta, alatta a krém.
1. A tojás fehérjét mixerrel kemény habbá verem, majd keverés közben először a cukrot, majd a tojás sárgáját adom hozzá. 2. A végén evőkanalanként hozzáadom az átszitált sütőpo...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézVajat vagy rámát megolvasztjuk, a barna cukrot beletesszük, elkeverjük. 2. A liszthez hozzáadjuk a sütőport, szódabikarbónát, csipet sót, beleszitáljuk a kakóport és...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA liszt kivételével mindent egy zománcos tálba rakunk. Ezt 5 percig melegítjük gőz felett úgy, hogy szétolvadjon. Állandóan keverjük fakanállal. Ha a massza szétolvadt 25 dkg liszt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű